Instagram
@haileybieber //

Instagram

Pokrivanje prištića i nepravilnosti teškim puderima i korektorima, zamjenjujemo flasterima za prištiće. Nije tajna da je prirodan izgled već dugo aktualan i dapače drago nam je radi toga. Svi se tu i tamo borimo s izbijanjem prištića - flasteri za prištiće tu pristižu u pomoć. Poznati su također i kao hidrofilni ili hidrogel flasteri,a  postali su popularan “alat” u skincare svijetu, jer smanjuju upalu i crvenilo, stvarajući vlažnu sredinu koja ubrzava proces zacjeljivanja. Dizajnirani su da apsorbiraju tekućinu iz prištića, uključujući gnoj i sebum, što pomaže u njihovom smanjenju i nestanku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Flasteri za prištiće djeluju kao zaštitna barijera koja sprječava ulazak bakterija i prljavštine, smanjujući rizik od daljnje infekcije i iritacije. Također, sprječavaju dodirivanje i cijeđenje prištića, čime smanjuju rizik od ožiljaka - jesmo li vas već zaintrigirali na isprobavanje ovog super skincare proizvoda?

Mnogi su prozirni i tanki, te su gotovo neprimjetni na licu ali postoje i flasteri koji dolaze u zabavnim oblicima i bojama, što može olakšati njihovo nošenje, jer ćete izgledati slatko i upečatljivo, davajući dojam da ste samouvjereni oko svog izgleda, bez obzira na nepravilnosti koje na kraju dana, svi imamo. 

Na internetu često možemo vidjeti ljude kako ih nose dok obavljaju grocery shopping  ili jednostavno šetaju ulicom, pa čak i Hailey Bieber. Zapravo, postoji nešto vrlo afirmativno u ovom trendu nošenja flastera za prištiće u javnosti: nošenje flastera u javnosti čini da se osobe sklone aknama, osjećaju viđeno i malo manje izolirano zbog svojih problema s kožom. 

Možemo reći da je ovo isto još jedan od trendova, ali nošenje zabavnih flastera u javnosti pruža još jednu priliku za “ukrašavanje” i to bez žrtvovanja dragocjenog vremena za pokrivanje prištića ali i zacjeljivanje vaše nepravilnosti kako treba, bez istiskivanja i nanošenja dodatnih bakterija na vaše lice. Osjećati li se vi dovoljno hrabro da ih nosite u javnosti? Koji god da odgovor imate, njihovi benefiti su dobri za kožu, pa makar ako ih odlučite nositi u svoja četiri zida.

Ljepota