Launchmetrics //

Usna šupljina, zajedno s nosom i grlom, ključna je za obranu imuniteta. Oralni mikrobiom sadrži korisne bakterije koje štite zube, filtriraju štetne tvari iz zraka te sprječavaju naseljavanje štetnih mikroorganizama u ustima, a neke bakterije proizvode antitijela koja uništavaju opasne klice i štite organizam. Zato je iznimno važno održavati zdravu oralnu floru i redovito voditi brigu o dentalnoj njezi. Osim što je za zdravlje oralne flora potrebno smanjiti konzumiranje nezdrave prehrane, važno je i koristiti ispravne i kvalitetne proizvode za njegu. 

Predstavljamo vam nominirane proizvode u rubrici Dental. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje

PLIDENTA: Phytodent Whitening pasta za zube Bright&Fresh

Neodoljiva aroma Phytodent Bright&Fresh paste od plidente donosi novu dimenziju oralne njege. Menta i limun savršeni su par za učinkovitu eliminaciju lošeg zadaha i dugotrajnu svježinu. Pritom ova posebna pasta osigurava i multifunkcionalni učinak na zube i desni: obnavlja prirodnu bjelinu, polira i daje sjaj zubima i remineralizira zubnu caklinu. Jedinstvenom formulacijom Phytodent, nadahnutom blagotvornim sastojcima, učinkovito uklanja i sprječava nastajanje površinskih mrlja na zubima, zubne naslage i karijes, te potpomaže remineralizaciju cakline.

ZEOTEX: Zeo Oral, prirodni mineralni zubni prah

Zeo Oral dentalni prah pomno je formuliran da unese ravnotežu između učinkovitosti, nježnosti i dubinskog čišćenja koje poštuje vaš oralni ekosustav. Zeo Oral prirodni je osvježivač daha koji zbog bogatog fitokemijskog sastava i antimikrobnog djelovanja doprinosi zdravlju desni i usne šupljine. Zeo Oral daje optimalnu abrazivnost za čišćenje nečistoća na površini zuba i doprinose neutralizaciji neugodnih mirisa.

Elle Beauty Awards