Bebe by Dunja
//

Bebe by Dunja

Nakon uspješne kolekcije inspirirane tenniscore trendom, na web trgovini brenda BÈBÈ je stigla nova swim kolekcija. U kolekciji su se pronašli kupaći kostimi, torbe, parei, košulje te brojni drugi komadi neizostavni za godišnji odmor kojem toliko dugo težimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BÉBÉ by Dunja Jovanić (@bebebydunja)

Ženstveno, ali udobno glavno je obilježje komada iz Dunjinih kolekcija, a najbolja prilika za takve komade je upravo odlazak na plažu. U Dunjinoj novoj kolekciji izbor kupaćih je zaista širok. Bez obzira preferirate li jednodjelne ili dvodjelne kupaće, u BÈBÈ je nemoguće ne pronaći nešto za sebe. Nas je osvojio upravo ovaj jednostavan kupaći s dodatkom elegancije koji će uvijek biti pravi izbor za plažu. Ovaj kupaći možete pronaći u više boja, a prva ga je priliku imala nositi Ema Luketin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ema Luketin (@emaluketin)

Kada su u pitanju,,beach cover up'' komadi, vrijeme je da budemo kreativni. Iako se u BÈBÈ kolekciji nalazi velik izbor košulja za plažu, ovog puta odlučili smo se za nešto drugačije. Duga haljina otvorenih leđa omogućit će vam da se ovog ljeta osjećate upravo poput dive u romantičnom talijanskom filmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UNA (@unakrlic)

Velike platnene torbe, zasigurno su neizbježne za provođenje kvalitetnog dana na plaži. Mekani materijali i neutralne boje upravo su razlog zašto kad u pitanje dođu torbe biramo BÈBÈ. Spremanje ručnika, šešira te kreme za sunčanje više vam neće biti problem uz ovu torbu u bež, plavoj ili rozoj boji.

Izležavanje na plaži još je udobnije uz pravi ručnik. Ovaj ručnik u nijansama tamno i baby ružičaste pružit će vam pravu podlogu za sate sunčanja na plaži.

Za sve nas koji više volimo sportski nego elegantan look, šilterice su zasigurno bolji izbor od velikih šešira. Kao i uvijek, Dunja je i ovog puta mislila na sve pa su se tako u njenoj kolekciji pronašle i vrlo važne za zaštitu od sunca - šilterice.

Moda