Launchmetrics //

Bermude su definitivno jedan od onih odjevnih komada koji ne mičemo iz ormara ni nakon ljeta. S nekoliko jednostavnih trikova, ove svestrane hlače mogu postati dio svake jesenske garderobe, pa u nastavku donosimo četiri ideje kako stilizirati bermude u hladnijem periodu!

1. Bermude + oversized džemper 

Jedna od najjednostavnijih, ali najefektnijih kombinacija za jesen je uparivanje bermuda s oversized džemperom. Dodajte ovoj kombinaciji gležnjače ili visoke čizme i dugi kaput jer ćete tako stvoriti savršen kontrast s kraćim krojem bermuda.

Launchmetrics //

2. Kožne bermude za elegantan i odvažan look

Kožne bermude su odličan izbor za hladnije dane. Kombiniraj ih s dolčevitom i statement kaputom kako biste postigla sofisticiranu, ali edgy kombinaciju. Ovaj look možete nositi na posao, ali i u izlazak, uz top i kožnu bomber jaknu.

Launchmetrics //

5. Bermude i blejzer

Ova kombinacija nudi savršeni spoj ležernog i formalnog. Birajte bermude od vune ili tweeda za dodatnu toplinu, a što se tiče blejzera, uz bermude najbolje ide onaj oversized kroja ili onaj u nekom uzorku, kao na primjer karirani blejzer. Cijeli outfit zaokružite visokim čizmama ili klasičnim mokasinama. Ključ je u igri s teksturama i slojevima, kako bi kombinacija bila i stilski zanimljiva i funkcionalna!

Launchmetrics //
Launchmetrics //

4. Bermude s košuljom i puloverom preko ramena

Za klasičniji, preppy izgled, kombiniraj bermude s dugom košuljom, a preko ramena prebacite tanji pulover. Ovaj look odiše elegancijom s dozom ležernosti i idealan je za poslovne sastanke ili ručkove. Birajte gležnjače s blok petom ili balerinke. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Moda