Alex Rivière-Sieber
Instagram //

Alex Rivière-Sieber

Pronalazak dobrih hlača vječni je problem svake žene. Važno je da nam u istima bude udobno, a da istovremeno savršeno pristaju našoj figuri. U moru modela, proteklih par sezona, posebno su se izdvojile hlače na crtu koje vizualno izdužuju figuru i idu odlično u kombinaciji s bluzama, balonerima, čizmama i ostalim jesenskim must have komadima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alison Toby (@alisontoby)

Must have model 

Upravo smo jedan takav model napravljen od 100 % pamuka pronašli u COS-u i to na sniženju. COS hlače u bijeloj boji umjesto 99 eura sada možete uhvatiti za 40 eura što, ako uzmemo u obzir kvalitetu njihovih proizvoda, skroz pristupačna cijena. Osim bijele, dostupne su i u crnoj boji, kao i hit nijansi sezone - boji bundeve. 

COS //
COS //

Kako ih stilizirati za ured?

Ovaj model hlača ide na apsolutno sve, a osim poslovnih prilika, možete ih nositi i za večernje izlaske, kao i opuštenu šetnju gradom. Idealne su za sve one koje cijene udobnosti bez kompromitiranja stylish izgleda, a ako mene pitate, mislim da najbolje idu u kombinaciji s čizmama špicastog vrha ili kitten štiklicama. Također, vuneni kardigan ili dolčevita su savršen odabir za ovaj tip hlača visokog struka, a preko njih možete dodati predimenzionirani kaput s plaštom ili baloner. Iako na prvu možda ne zvuči kao savršeni izbor za ovu kombinaciju, kožna bomber jakna također može biti dobar kontrast uglađenom modelu hlača s crtom. 

COS //

Kako god, mi ih dodajemo na jesensku wishlistu, a vama savjetujemo da se požurite jer svi znamo da COS sniženja kratko traju! 

Moda