Maria Man
Fotografije: matej dokić //

Maria Man

Dizajnerska multibrend trgovina Maria Man, smještena u atraktivnoj lokaciji na Dežmanovoj 1, postala je nezaobilazno odredište za muškarce s istančanim ukusom i ljubavlju prema luksuznim modnim komadima.

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

U prisustvu brojnih uzvanika, prijatelja i vjernih obožavatelja brenda, Maria Man je otvorila vrata svog prvog muškom dućana, čime je nastavila graditi dugogodišnju tradiciju prestižnih Maria store koncepta. Oni koji su već upoznati s ponudom ženskih trgovina u Dubrovniku i Zagrebu, znaju što znači kada se u jednom prostoru spoje luksuzna moda i vrhunski svjetski brendovi. Više od 17 godina, Maria store donosi najsvježije i najvažnije modne trendove iz globalnih modnih prijestolnica u Hrvatsku, stvarajući kultne modne destinacije za žene. Sada je došao trenutak da se i muškarci upoznaju s istim prestižem i stilom.

 
Maria Man
//

Maria Man

U novootvorenoj trgovini Maria Man, posjetitelji će moći birati između impresivne ponude najistaknutijih svjetskih modnih brendova kao što su Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Loewe, Moncler, Burberry i Finamore 1925. Posebno se ističe i najava skorašnjeg dolaska jednog od najvažnijih talijanskih brendova, omiljenog među modnim znalcima i obožavateljima suptilnog luksuza – Brunello Cucinelli. Ovaj dodatak ponudi trgovine Maria Man, još će više učvrstiti reputaciju trgovine kao istinske modne destinacije za sve koji traže vrhunske modne kreacije.

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

Osim impresivne ponude brendova, posjetitelje trgovine dočekao je i minimalistički luksuzan interijer, koji je sam po sebi umjetničko djelo. Kombinacija prirodnih materijala kao što su drvo, kamen, staklo i metal stvara pritajenu sofisticiranost koja savršeno nadopunjuje izložene dizajnerske komade. Interijer odiše elegancijom i umjerenim luksuzom, pružajući savršeno okruženje za uživanje u najnovijim trendovima i modnim “it” komadima, pažljivo biranim iz kolekcija najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

Maria Man
//

Maria Man

Uzvanici su uživali u opuštenoj atmosferi cocktail partyja, koji se nije zadržao samo unutar zidova trgovine. Zajedničko slavlje proširilo se i na samu ulicu, gdje su gosti svojim stylish kreacijama i odličnim raspoloženjem pozdravili novo poglavlje muške mode u Zagrebu. Ulična scena bila je ispunjena modnom elegancijom, vrhunskim stilskim izričajima, te iskrenim oduševljenjem zbog postojanja ovako ekskluzivne modne destinacije.

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man
//

Maria Man

Maria Man ne samo da će ponuditi luksuznu modu, već će svojim posjetiteljima omogućiti da kroz svoj izbor izraze individualnost i profinjenost, odijevajući se u najbolje dizajnerske kreacije s potpisom prestižnih svjetskih imena. Otvaranje ovog concept storea predstavlja novi korak u razvoju modne scene u Zagrebu, čime grad još jednom potvrđuje svoj status modnog epicentra regije.

Moda