Klisab
klisab //

Klisab

Prošle smo godine proširili kategorije za modni dizajn. Umjesto nagrađivanja samo jednog brenda, tu smo kategoriju razdvojili na tri dijela: najboljeg streetstyle, show i wedding dizajnera. Konkurencija za svaku nagradu je bila velika, što nam još jednom dokazuje kako hrvatski modni dizajn živi i diše punim plućima. Nagrada za najboljeg streetstyle dizajnera powered by Cockta je ove godine otišla u ruke modnog dvojca Klisab, koju su im uručili novinarka Ivana Paradžiković i zvijezda Elle beauty editorijala Jiwoon Yoo.

Klisab
klisab //

Klisab

Još od pobjede na Portanova Fashion Incubatoru, dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić ljubitelje domaće mode konstantno ostavljaju bez daha. Ovu nagradu su im donijeli njihov vječno prepoznatljivi minimalizam, imperativ izvrsnosti ručne izrade i njega bliskih odnosa s klijentima. Estetska paradigma modnog brenda Klisab ishodište uzima u klasici, revidiranoj na takav način da oblikuje suvremene proizvode dominantnog karaktera koji odražavaju autentičnu viziju lijepog. Klisab kaputi i torbe su već godinama pri vrhu svačijih popisa želja, te se itekako osjeti njihova estetska prisutnost na ulicama Zagreba, ali i diljem države i ostatka regije.

Klisab s Jelenom Slade Šilović i Ivom Razmić (Cockta)
klisab //

Klisab s Jelenom Slade Šilović i Ivom Razmić (Cockta)

Nagradu za najboljeg streetstyle dizajnera je ove godine predstavio brend koji je prepoznat po svojoj izvrsnosti i prisutnosti širom regije. Cockta je piće duge tradicije, no to nije zaustavilo konstantna unaprjeđenja i pogled u blistaviju budućnost u obliku Cockte Free. Prepoznatljiv i autentičan Cockta okus oslobođen šećera i kalorija. Cockta Free ne sadrži šećer, kalorije, ni kofein, no zato je tu prirodan CO2 i identičan, dobro poznat Cockta okus, baziran na prirodnim biljnim ekstraktima.

Elle Style Awards