Envy room
john pavlish //

Envy room

Prošle smo godine proširili kategorije za modni dizajn. Umjesto nagrađivanja samo jednog brenda, tu smo kategoriju razdvojili na tri dijela: najboljeg streetstyle, show i wedding dizajnera. Konkurencija za svaku nagradu je bila velika, što nam još jednom dokazuje kako hrvatski modni dizajn živi i diše punim plućima. U kategoriji najboljeg wedding dizajnera powered by SoHo sushi rolls & poké bowls je pobjedu odnio dizajnerski dvojac iza brenda eNVy Room. Prestižnu nagradu im uručili Darija Lorenci Flatz i Tara Rosandić.

Envy room
john pavlish //

Envy room

Prvi hrvatski modni dizajneri koji su napravili ciljanu i osmišljenu kolekciju vjenčanica bili su upravo Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz eNVy rooma. U kreiranju večernjih haljina i vjenčanica njeguju ženstvenost i eleganciju, koristeći romantične i lepršave materijale poput čipke i svile. Danas su eNVy room modeli omiljeni među ženama koje cijene upečatljive komade bezvremenske elegancije. Upravo su njihove romantične siluete razlog zašto su baš oni redovni odabir za sanjivo uplovljavanje u bračne vode. 

Osim što su podržali suvremeni hrvatski dizajn, restoran SoHo sushi rolls & poké bowls se također odlično pobrinuo za naše uzvanike svojim ukusnim jelima. SoHo je mjesto u kojem posjetitelji mogu istinski upoznati izvorne okuse Japana, ponešto prilagođene hrvatskom području, ponajprije i zahvaljujući glavnom chefu, vrhunskom sushi majstoru Motohiko Mochizukiju. Osim sushija u obliku nigirija sa sirovom tunom, lososom i japanskim gofom, koji bi se mogao okarakterizirati kao ‘najviše japanski sushi’, tu je još cijeli niz inovativnih sushi jela, poput uramakija sa spicy ili hrskavom tunom, teriyaki piletinom i mekanim kozicama u tempuri.

Elle Style Awards