Hana Grizelj
john pavlish //

Hana Grizelj

Nagrada za modela godine je jedna od tri kategorije koja nema nominirane, već samog pobjednika proglašava redakcija Ellea. Kontinuirano i ponosno pratimo naše modele koji godinama nižu uspjehe od domaćih modnih revija do najblistavijih modnih pisti velikih modnih žarišta svijeta. U tom nas je kontekstu kroz prethodne dvije modne sezone impresionirala Hana Grizelj, dobitnica nagrade Model godine powered by Answear!

Hana Grizelj
john pavlish //

Hana Grizelj

Hana je nekadašnja uspješna odbojkašica, a sad se nalazi među najboljim svjetskim modelima. Prošlu je godinu započela na revijama visoke mode u Parizu, gdje je nosila izrazito važnu i hvaljenu reviju brenda Jean Paul Gaultier koju potpisuje misteriozni Haider Ackermann. U istoj sezoni visoke mode se pojavila u sanjivoj reviji brenda Elie Saab i maestralnoj Armani Privé reviji. Hana je nastavila nizati uspjehe tijekom ove godine, naročito tijekom revija za jesenske kolekcije ove godine, te proljetne za iduću godinu. Nosila je revije cijenjenih modnih kuća poput Givenchyja, Giambattiste Vallija, Del Core i Proenza Schouler. 

Hana Grizelj i Sandra Gašparić, Answear country manager za Hrvatsku i Sloveniju
john pavlish //

Hana Grizelj i Sandra Gašparić, Answear country manager za Hrvatsku i Sloveniju

Izgleda da je Versace njen najveći fan, s obzirom na to da je Hana do sada nosila četiri njihove revije, što je rijetkima pošlo za rukom. Bila je također zvijezda njihove kampanje za proljeće 2024., te kampanje za satove. Osim toga, Hanu se moglo vidjeti u raznim editorijalima Elle UK, Ferrari magazina i mnogih drugih modnih medija. Prestižnu nagradu su joj uručili naši prezenteri, ukrajinska poduzetnica Valerija Abrosymova i prvi tajnik Veleposlanstva Republike Francuske u Republici Hrvatskoj, Emmanuel Dagron-Halimi. Hana Grizelj se zahvalila našoj redakciji, no i svom timu i svim ostalima koji stoje iza njenih velikih uspjeha.

Elle Style Awards