Ana Plisnić
//

Ana Plisnić

Kontinuirano i ponosno pratimo naše modele koji godinama nižu uspjehe od domaćih modnih revija do najblistavijih modnih pisti velikih modnih žarišta svijeta. U tom nas je kontekstu kroz prethodne dvije modne sezone impresionirala Ana Plisnić, dobitnica nagrade NAJBOLJI MODEL powered by JANA BEAUTY & THE RITE STORE!

Ana Plisnić
//

Ana Plisnić

Ana Plisnić rođena je u Livnu, a danas s obitelji živi u Novom Sadu. Osim što je završila studij fonetike i hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stekla je i glazbeno obrazovanje kao violončelistica, a nakon rođenja prvog djeteta 2010. godine počela se aktivno baviti jogom te ubrzo i raditi kao instruktorica prenatalne joge. Otkako se prošle godine, u 44. godini života odlučila vratiti modi, krasila je stranice editorijala u magazinima kao što su Elle, Vogue, Marie Claire i kinesko izdanje L’Officie magazina. Ana Plisnić je neosporno naša dobitnica NAJBOLJI MODEL powered by JANA BEAUTY & THE RITE STORE nagrade. Nagradu su predstavili prezenteri Saša Joka i prošlogodišnja dobitnica nagrade Hana Grizelj. Nagradu je u ime Ane Plisnić preuzeo agent Marko Lovric.

Marko Lovrić
John Pavlish //

Marko Lovrić

Za nominaciju i pobjedu u kategoriji Model godine su potrebne godine rada i truda. Ono što ih izdvaja je kontinuitet, a upravo je Jana Beauty brend koji ponosno predstavlja svoju kontinuirano rastuću kvalitetu, donoseći entuzijazam i praćenje svjetskih trendova, kako u proizvodima, tako i u edukacijama. Kreirali su vrhunske proizvode za najzahtjevnije nail tehničare, u suradnji sa stručnim kemičarima i dobavljačima. Jana Beauty brend je pažljivo testiran i odabran kako bi zadovoljio sve potrebe, bilo za početnike ili iskusne nail dizajnere. Slušaju potrebe svojih kupaca i korisnika, koji su im inspiracija za razvoj proizvoda koji nalaze svoju svrhu na tržištu..

Zvonimir Franić, Marko Lovric, Jana Dužanec i Karlo Rusan
John Pavlish //

Zvonimir Franić, Marko Lovric, Jana Dužanec i Karlo Rusan

Jednako tako, upravo su godine posvećenosti ljepoti, njezi kose i kože spojile frizera Zvonimira Franića i vizažista Karla Rusana. Predanost radu, neiscrpna kreativnost i dosadašnje suradnje potaknule su ih da spoje znanje i iskustvo te stvore novi poslovni model. Ova zanimljiva i izazovna poslovna avantura rezultirala je otvaranjem The Rite Storea, beauty concept storea u zagrebačkom Centru Kaptol. Nude visokokvalitetne proizvode za njegu kože, kose i tijela te dekorativnu kozmetiku svjetski poznatih brendova s ograničenom distribucijom. Svi proizvodi su certificirani kao premium, a fokus je na zdravlju i ljepoti. Ponuda uključuje i odabrane niche parfemske kuće te mirisne svijeće, sve popularniji segment uređenja doma

Elle Style Awards