nataša mihaljčišin
Fotografije: john pavlish, mateo mučnjak //

nataša mihaljčišin

Prošle smo godine proširili kategorije za modni dizajn. Umjesto nagrađivanja samo jednog brenda, tu smo kategoriju razdvojili na tri dijela: najboljeg streetstyle, show i wedding dizajnera. Konkurencija za svaku nagradu je bila velika, što nam još jednom dokazuje kako hrvatski modni dizajn živi i diše punim plućima. Nagrada za NAJBOLJEG MODNOG DIZAJNERA (STREETSTYLE) powered by COCKTA je ove godine otišla u ruke Nataše Mihaljčišin!

nataša mihaljčišin
mateo mučnjak //

nataša mihaljčišin

Nataši su nagradu uručile influencerica Karla Zelić i umjetnica Marina Mesar OKO. ''Moda je težak posao, pa čestitam svima koji izdrže njome se baviti u Hrvatskoj. OKO i ja smo kretale zajedno prije 30 godina'', rekla je Nataša nakon preuzimanja ove prestižne nagrade. Naposljetku je, na opće oduševljenje svih uzvanika, na pozornici viknula ''Živjela moda!''

nataša mihaljčišin
mateo mučnjak //

nataša mihaljčišin

karla zelić
mateo mučnjak //

karla zelić

Karla zelić i marina mesar oko
mateo mučnjak //

Karla zelić i marina mesar oko

Nataša Mihaljčišin je jedna od rijetkih hrvatskih dizajnerica koja, i nakon tri desetljeća karijere, neprestano napreduje, usavršava svoje vještine i znanja, te javnosti donosi kolekcije koje odražavaju taj razvoj. Javnost je najviše prepoznaje suradnji s Tinom Vrdoljak Ranilović kroz brend i-Gle, a danas svi njezini komadi nastaju kao jedinstvena, ručno rađena djela. Njen dosadašnji rad je ove godine zaokružen odličnom i konceptualnom kolekcijom Fetiš, što je našem žiriju bio jedan razlog više zašto je baš ona zaslužila nagradu NAJBOLJI MODNI DIZAJNER (STREETSYLE) powered by COCKTA. Otkako radi samostalno, Nataša se ističe svim svojim kolekcijama pletiva koje je oblikovalo njen modni put.

Nataša Mihaljčišin
john pavlish //

Nataša Mihaljčišin

Nagradu za najboljeg streetstyle dizajnera je ove godine podržao brend koji je prepoznat po svojoj izvrsnosti i prisutnosti širom regije, te podršci svim urbanim i streetstyle pričama. Uz to, Cockta je piće duge tradicije i povijesti. Od Sputnjika do slijetanja na Mjesec, od prvaka do revolucionara, od ugodnih tradicija do velikih promjena, Cockta nije bila samo prisutna – ona je stvarala povijest - baš kao i naši modni dizajneri koji su prigrlili inovativnu streetstyle modu koja dolazi s ulice i stvara se za ulicu.

Nataša Mihaljčišin i Iva ramić (Cockta)
john pavlish //

Nataša Mihaljčišin i Iva ramić švec, senior voditeljica izgradnje brenda Cockta

Uz to, Cockta je svoju inovativnu stranu dobro pokazala s Cocktom Free, gdje je prepoznatljiv i autentičan Cockta okus oslobođen šećera i kalorija! Cockta Free ne sadrži šećer, kalorije, ni kofein, no zato je tu prirodan CO2 i identičan, dobro poznat Cockta okus, baziran na prirodnim biljnim ekstraktima.

Elle Style Awards