Unsplash //

Zaboravite na modne greške i muke po spremanju - modni duo koji čini Style&Wings u našoj rubrici Style Fix dijele jednostavne i izvedive savjete s kojima ćete svoj stil dovesti na novu razinu. Kako nositi lan u svako doba dana i noći, a i dalje izgledati odlično, pitali smo Style&Wings.

Lan je jedna od najprivlačnijih tkanina koja svoje mjesto moze zauzeti u vašem ormaru. Ukoliko niste njezin fan zasigurno to pripisujete nedostatku odgovora na puno pitanja vezanih uz nju: Da li mogu nositi lan u poslovnim prilikama? Sa kojim se sve tkaninama može kombinirat? Da li je prikladno nositi lan u party prilikama? Da li izgledam neprikladno jer se vrlo lako gužva?

Pa krenimo redom... da, lan se gužva, ali to je njegova karakteristika i ne biste se smjeli pretjerano opeterećivati time.  Svi mi koji znamo prepoznati lan necemo pomisliti da ste namjerno izasli iz kuće zgužvani.

Lan i traper su savršen spoj. Odmaknuli smo se malo od klasične kombinacije traperica i lanene košulje pa vam dajemo ideju za jednu stylish kombinaciju lanenih hlača i traper sakoa. Izgledati dobro i osjećati se dobro ne postiže se lakše nego upravo ovom kombinacijom.

Spremni ste izaći iz svoje sigurne zone i otplesati u noć u lanenoj haljini? Pokupit ćete sve komplimente ukoliko haljinu iskomplementirate na pravi nacin sa modnim dodacima jer lanene haljine su beskrajno chic, od maxi haljina, onih na preklop pa do kratkih modela.

U nastavku smo vam pripremili četiri kombinacije s kojima ne možete promašiti, a svaka od njih uključuje predivne lanene komade!

Bohemian Style

Business Look

Casual Linen

Party Edit

Moda