Instagram
ALAÏA //

Instagram

Mrežaste balerinke i balerinke općenito su trend koji je definitivno obilježilo ovu i prethodnu godinu i to sve zahvaljujući luksuznoj modnoj kući Alaïa. Iza trendi modela balerinki stoji kreativni direktor brenda Pieter Mulier koji itekako zna napraviti viralan komad kojeg ćete viđati na Instagram profilima skoro svake poznate žene i influencerice. Kako mu to uspijeva? Jednostavno, drži se formule koja provjereno radi: make it trendy but keep it classy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dana Assanova (@dana_zkt)

Upravo mu je to uspjelo i s modelom mrežastih balerini za koje slobodno možemo reći kako su jedan od najvećih modnih hitova ove godine. Gledajte na to ovako, mrežaste balerinke su trenutno Taylor Swift na modnoj sceni. Bez pretjerivanja. E, pa skroz je očekivano da će Pieter nastaviti tim smjerom, odnosno "starom" modelu dati jedan mini upgrade kojem već sada predviđamo jednaku, ako ne i veću popularnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nathalia Medeiros ☻ (@nathaliarbmedeiros)

LA BALLERINE

Nova verzija je zapravo spoj dva najpopularnija modela, mesh i balerinki sa zakovicama. Rezultat je stara silueta balerinki inspirirana klasičnim japanskim cipelama napravljenima od mrežastog materijala. Balerinke na sebi imaju plosnate zakovice i remenčić s upečatljivom kopčom, a dolaze u bijeloj, crvenoj i (već rasprodanoj) crnoj boji. Dostupne su po cijeni od 1,500 eura, koju donekle opravdava 100 % koža od koje su napravljene, ali i sveprisutni hype koji ne jenjava. 

Kako ih kombinirati?

Iznenadili bi se uz koliko zapravo modnih kombinacija ovakav model cipela može ići. Idu na casual kombinacije, ali i na elegantne haljine ili kombinezone, pa mogu biti odlična zamjena za sandale koje smo navikli nositi na vjenčanje i slične prigode. Meni su osobno najbolje u kombinaciji s kratkim lanenim kompletima, tote torbom i slamnatim šeširom. Kako god da ih nosite, jedno je sigurno, s njima neće pogriješiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Moda