Plavuša s Harvarda
IMDB //

Plavuša s Harvarda

Film "Plavuša s Harvarda" iz 2001. godine i nastavak "Plavuša uzvraća udarac" dvije godine mlađi dobivaju seriju na Amazon Prime Videu. Ali vijesti postajujoš bolje! Reese Witherspoon je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je obznanila da je poziv za glavnu ulogu otvoren. Za seriju traže djevojku koja ima barem 18 godina te će se prijave moći slati na povezici na Instagram profilu Witherspoon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Novi nastavak će se vratiti u prošlost. Pratit će Elle Woods u srednjoj školi i sve njezine izazove s kojima se tada suočavala. Inače, prvi film je snimljeni po istoimenoj knjizi Amande Brown iz 2001. godine. Film je režirao australski redatelj hrvatskih korijena Robert Luketić, a knjigu su adaptirale Karen McCullah Lutz i Kirsten Smith. Prvi nastavak je bio automatski financijski uspjeh koji je zaradio 140 milijuna dolara s budžetom od 'samo' 18 milijuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

“Uistinu ne mogu biti uzbuđenija oko ove serije! Obožavatelji će saznati kako je Elle Woods navigirala kroz život kao tinejdžerica sa svojom posebnom osobnošću i domišljatošću, samo onako kako je to mogla učiniti naša voljena Elle. Plavuša s Harvarda se vratila", rekla je Witherspoon. Scenarij serije "Elle" potpisuje Laura Kittrell, a Witherspoon je izvršna producenta zajedno s Lauren Neustadter. 

S obzirom na pop kulturalni utjecaj ove serije već dva desetljaća, jedva čekamo vidjeti što nas čeka u "Elle" seriji! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUSICDAILY (@musicdailyhu)

Pop kultura