Paris str S25
Launchmetrics //

Paris str S25

Kako dani postaju kraći, a vrijeme hladnije, jesen postaje idealna prilika za osvježavanje garderobe. Guess kolekcija ove sezone savršeno spaja udobnost i sofisticiranost kroz trendi komade u tamnim nijansama. Bilo da tražite kombinacije za užurbane. poslovne dane ili opuštene trenutke vikendom, Guess nudi outfite koji odišu stilom, a pritom ostaju praktični i udobni. Otkrijte kako jednostavni detalji mogu podići vaš izgled i unijeti dašak elegancije u svaki jesenski trenutak.

Casual jesen

Ove jeseni, crna boja zauzima središnje mjesto u ležernim kombinacijama. Nećete. pogriješiti s crnim trapericama koje se savršeno slažu sa ženstvenom bluzom prozirnih rukava, dok efektne balerinke sa zakovicama i mini torba sa zlatnim detaljima daju cijelom looku dašak elegancije. Za one koji preferiraju nešto opušteniji izgled, tu je uvijek nosiva majica s logom, traperice. širokog kroja i bijele tenisice. Cijeli outfit upotpunite trendi crnom kožnom jaknom i ruksakom u koji će vam stati sve potrebne stvari.

Guess
Promo //

Guess

Poslovna elegancija

Za sofisticiranije prilike, Guess nudi kombinacije koje odišu profesionalnošću i elegancijom. Za poslovne kombinacije birajte sive hlače ravnog kroja i košulju zanimljivog uzorka, dok crne klasične salonke zadržavaju formalan stil. Outfit možete istaknuti rozom torbicom koja dodaje dozu razigranosti i razbija neutralne tonove. Ako tražite outfit koji ćete moći nositi i u večernjim prigodama, odaberite smeđu haljinu s remenom i visoke čizme na petu. Ovim komadima postići ćete elegantan i ženstven izgled, a nemojte zaboraviti na obavezan dodatak – crnu Guess torbu s ručkom.

Guess
Promo //

Guess

Jesen je savršeno vrijeme za igru s modnim detaljima i tamnim nijansama. Guess donosi odjeću koja zadovoljava sve potrebe moderne žene, bilo za uredske obveze ili opuštanje u slobodnim trenucima. Pronađite svoje omiljene jesenske komade u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online.

Moda