Pleasing
//

Pleasing

Ovaj tjedan, Pleasing (brend omiljenog pop kulturalnog pjevača Harryja Stylesa), lansirao je kolekciju lakova za nokte s temom svemira koja donosi dašak galaksije na noktima. Kolekcija se sastoji od četiri pastelne nijanse zanimljivih imena: Krava je Preskočila Mjesec (nježno plava), Svemirska Roza (delikatna ružičasta), Obrazi Mliječnog Čovjeka (nježno ljubičasta) i Nije Sorbet (topla breskva).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

Ambalaža lakova je dosta slična nedavno predstavljenim parfemima, a avaka nijansa je dizajnirana tako da se može nanositi u slojevima, omogućujući personaliziranu manikuru. Kolekcija nudi i limitirano izdanje seta koji uključuje naljepnice za nokte koje svijetle u mraku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

AstroMilk Bar

Uz lansiranje proizvoda, Pleasing je predstavio "AstroMilk Bar", pop-up događaj koji savršeno spaja nostalgiju retro američkog restorana s futurističkim, vanzemaljskim temama. Otvoren do 14. srpnja, ovaj pop-up nalazi se u Chicagu i obećava jedinstveno, imerzivno iskustvo. Pop-up sadrži limitiranu kolekciju odjeće i dodataka, sve u nostalgičnoj crveno-bijeloj shemi boja, a kolekcija uključuje majice, kratke hlače, hoodice, kape, čarape i torbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

Osim kupovine, AstroMilk Bar nudi i razne zanimljive aktivnosti, pa tako gosti mogu uživo isprobati novu kolekciju lakova za nokte i uživati u ukusnim sladoledima inspiriranim AstroMilk temom. Za sve one koji ne mogu posjetiti pop-up u Chicagu, cijela AstroMilk kolekcija dostupna je i na web stranici brenda, a naš osobni favorit je naravno lak i to u delikatnoj ružičastoj nijansi koju je Harry domišljato nazvao "Svemirska Roza".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pleasing (@pleasing)

Sa svojim kreativnim spajanjem nostalgičnog i futurističkog, ova nova kolekcija i pop-up sigurno će podignuti brend na jednu višu razinu u beauty industriji, pa tako bez obzira na to što iza njega stoji slavna osoba, Pleasing itekako ima što za ponuditi i bez Harryjeve promocije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @harrystyles

 

Ljepota