Vrag nosi prada
Profimedia //

Vrag nosi pradu

Glasine su točne – uskoro ćemo gledati drugi dio kultnog filma Vrag nosi Pradu! Još bolje vijesti su da će glumačka postava ostati ista. Meryl Streep će ponovno utjeloviti glavnu urednicu modnog magazina Runway, ali ostaje vidjeti u kojim ulogama će se naći Emily Blunt i Anne Hathaway. Scenarij filma je napisan po knjizi Lauren Weisberger iz 2003. godine, a adaptirala ju je Aline Bosh McKenna za koju se očekuje da će napisati i nastavak. Režiser isto tako ostaje isti, David Frankel.

Jedini detalji radnje nastavka koji su za sada poznati je da će se prikazati funkcioniranje Runway u današnjem medijskom okruženju kako tisak i ostali tradicionalni mediji u internetsko dobra pokušavaju pronaći modus operandi.

Vrag nosi Pradu je u kino blagajne uprihodio više od 300 milijuna dolara, a s vremenom je stekao kultni status. Citati „Florals? For spring? Groundbreaking“ i „That's all“, „Everybody want to be us“ su se uvukli u pop culture i samim time u svakodnevni govor. Upravo ovaj film je lansirao Emily Blunt i Stanleyja Tuccija koji je glumio Nigela, Mirandinu desnu ruku. S obzirom na ove vijesti, sada je potpuno jasno pojavljivanje Streep s Blunt i Hathaway na pozornici dodjele nagrada Screen Actor Guild. Baš tada su rekreirale dijelove filma, a da sve bude još bolje, Streep se pojavila Prada haljini.

Pop kultura