2023.
Profimedia //

     

Wimbledon 2024. je tu, a brojne teniske entuzijaste i fanove kraljevske obitelji muči samo jedno pitanje: Hoće li se princeza od Walesa, Kate Middleton, pojaviti na ovogodišnjem prestižnom turniru? Poznata po svojoj ljubavi prema tenisu i ulozi pokroviteljice All England Lawn Tennis and Croquet Cluba od 2016., Kate je s godinama postala omiljena javna osoba na Wimbledonu, no njezina borba s opakom bolesti, opravdano dovodi u pitanje njezino ovogodišnje prisustvo na najstarijem teniskom turniru na svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Middleton | Princess of Wales (@theprincesofwales_)

Zdravlje na prvom mjestu

U veljači je princeza Kate podijelila s javnosti da boluje od raka i kako uskoro počinje s kemoterapijom. Vijest je izazvala lavinu podrške javnosti, a unatoč izazovima liječenja, Kate se nedavno pojavila na javnom događaju Trooping the Colour koji je bio njezin prvi službeni angažman od prošlog Božića. Kate je potvrdila svoje prisustvo samo dan prije događaja, što je pobudilo nadu da bi se ista stvar mogla dogoditi i s Wimbledonom. 

Debbie Jevans, predsjednica All England Cluba, nedavno je čak izjavila za The Telegraph: "Nadamo se da će princeza od Walesa moći uručiti trofeje kao pokroviteljica Kluba, ali njezino zdravlje i oporavak su prioritet."

No, u emotivnoj poruci na službenom Instagram profilu Kate je naglasila da, iako je sretna što je uspjela sudjelovati na Trooping the Colour događaju, to ne znači potpuni povratak kraljevskim dužnostima.

"Još nisam izvan opasnosti. Učim biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Uzimam svaki dan kako dolazi, slušam svoje tijelo i uzimam si potrebno vrijeme za ozdravljenje" - napisala je.

Bilo da se pojavi u loži ili ne, njezino zdravlje i dobrobit ostaju najvažniji. Za sada, možemo samo čekati i prisjećati se nekih od njezinih najboljih modnih izdanja s Wimbledonu unutar nekoliko posljednjih godina...  

2023.

2022.

2021.

2019.

2018.

2017.

Moda