Hunter Schafer
Profimedia //

Hunter Schafer

Hunter Schafer nas u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljava svojim modnim odabirima i pojavama na crvenom tepihu. Naravno, rezultat je to suradnje s njenom novom stilisticom, Darom Allen, koja ju je još za vrijeme press turneje posljednjeg filma Igre Gladi pretvorila u pravu konkurenciju trenutnih modnih ikona. Uz nju se Schafer već nekoliko puta pojavila u Margiela couture kreacijama, fenomenalnim Marni komadima, te posebno rađenim Prada haljinama. Ipak, preko vikenda je ovaj modni tandem nadmašio sam sebe.

Hunter Schafer
Profimedia

Hunter Schafer

Hunter se na GQ nagradama koje slave kreativnost i inovacije pojavila u upečatljivoj svilenoj haljini koja je doslovno oslikana posebnim bojama za tekstil. Marni kreacija se referirala na Van Gogovu sliku Zvjezdana noć, a efekt uljanih boja je postignut direktnim i slojevitim nanošenjem posebnih boja na površinu tkanine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DARA (@dara._)

Njena stilistica je na društvenim mrežama podijelila kompleksan proces izrade ove haljine, te nam je zbog toga ona definitivno postala jedna od najdražih modnih kombinacija ovog tjedna. Jedva čekamo vidjeti Hunter u još ovakvih apstraktnih i inovativnih komada, jer mlada glumica i modna ikona to zaista može upečatljivo i kvalitetno iznijeti.

Moda