Daisy Edgar-Jones
instagram //

Daisy Edgar-Jones

Ovog listopada imamo novu hit boju kose: Teddy Bear Brown! U prijevodu, riječ je o smeđoj boji, odnosno nijansi medvjedovog krzna. Ova meka i topla nijansa nevjerojatno jejednostavna za održavanje, pa je tako idealan odabir za sve one koji žele osvježiti svoj izgled, bez puno truda. Iako će vam se na prvu učini kao da u ovoj boji nema ništa posebno i da je riječ o običnoj smeđoj nijansi, glumica Daisy Edgar-Jones bi vas mogla razuvjeriti jer upravo je njezina boja kose najbolji primjer "teddy bear" nijanse. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Daisy Edgar-Jones (@daisyedgarjones)

Daisy Edgar-Jones je početkom jeseni izašla iz zlatnih pramenova i odlučila se za nešto tamniju nijansu s blagim ombré efektom. Ova promjena pokazuje koliko je zapravo lako transformirati boju kose u teddy bear nijansu i učini je prikladnijom za jesen. Osim Daisy, i druge poznate osobe su se odlučile za ovu suptilnu promjenu uključujući manekenu Barbaru Palvin koja se prije koji dan pojavila na velikoj Victoria’s Secret reviji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

 

Kako postići ovu nijansu kose?

Odaberite pravu osnovu: Ova nijansa najbolje pristaje osobama s prirodno smeđom kosom ili onima koje već imaju smeđe tonove. Ako imate svjetliju kosu, možda će vam trebati tamniji preljev ili pramenovi da biste postigli bogatstvo boje.

Dubina i toplina: Posjetite frizera za profesionalni savjet: Ovisno o vašoj trenutnoj boji, frizer će vam savjetovati najbolji način za postizanje ove nijanse. Teddy bear boja može se postići s pomoću glossa za prirodan sjaj ili s pomoću polutrajnih boja koje dodaju dubinu i toplinu kosi.

Dodajte pramenove: Ako već imate tamno smeđu boju kose i želite dimenziju, možete dodati par pramenova u zlatnim ili medenim tonovima. To možete postići balayage ili ombré tehnikom kako bi postigao prirodni prijelaz između korijena i vrhova.

Održavanje boje: Jedna od najvećih prednosti ove nijanse je njezina jednostavnost u održavanju. S prirodnim izrastom, kosa će izgledati mekano i prirodno, a posjeti frizeru su rjeđi u usporedbi s drugim bojama. Preporučuje se korištenje šampona i regeneratora za obojenu kosu kako bi boja ostala postojana i sjajna.

Sjaj i hidratacija: Kako bi kosa izgledala zdravo i sjajno, važno je redovito nanositi tretmane poput maski za hidrataciju i ulja za vrhove. Ovi proizvodi će pomoći da boja ostane svježa i kosa izgleda svilenkasto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael Kors (@michaelkors)

Bilo da želite potpuno promijeniti boju ili samo suptilno naglasiti svoju prirodnu nijansu, teddy bear nijansa nudi jednostavnu, ali chic opciju za ovu jesensku sezonu!

Ljepota