Kate Moss
Profimedia //

Kate Moss

Lijepo vrijeme i uske traperice se vole! I koliko god neki tvrdili da ovom modelu nema mjesta na proljeće i ljeto, ako ćemo suditi po onome što smo vidjeli na Tjednima mode i što svakodnevno viđamo na ulici, itekako ima. Na pitanje zašto je tomu tako, iskreno nemamo odgovor jer koliko god u ovom periodu volimo nositi baggy modele hlača, prilikom spremanja za posao ili ostale svakodnevne aktivnosti, često iz ormara uzmemo upravo stare uske traperice. Jednostavno znamo da s njima nikada ne možemo pogriješiti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIA HOBBS (@juliahobbs_)

Još jedan razlog zbog kojeg skinny traperice nikada neće "izumrijeti"su poznate osobe poput Kate Moss, Victorie Beckham i dr., koji im svakodnevno udjeljuju jedan noviji i suvremeniji izgled. No, s obzirom na to da većina nas ne raspolaže ni približno sličnim budžetom kao spomenute dame, ipak nam je malo teže ukombinirati ovaj modni komad, a da pri tome ne izgledamo kao da smo izašle iz 2012. godine. Upravo zato, u nastavku donosimo tri chic kombinacije čija su baza uske traperice, pa kada vam sljedeći put ponestane nspiracije za kombiniranje ovog modela, slobodno se vratite na ovaj članak i prisjetite da su skinny traperice još uvijek u igri.

LOOK 1: Uske traperice + prugasta polo majica + balerinke + baloner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Jane Wisniewski (@seeannajane)

Jednostavna, a chic kombinacija s kojom jednostavno ne možete pogriješiti. Polo majice su it komad ove sezone, a bilo da se odlučite za one jednobojne ili ipak prugaste, vašim skinny trapericama će dodati dozu elegantne opuštenosti koja im je potrebna.

Zara traperice
Promo

Zara traperice

Ralph Lauren polo majica
Promo

Ralph Lauren polo majica

Reserved baloner
Promo

Reserved baloner

Beshka balerinke
Promo

Beshka balerinke

LOOK 2: Uske traperice + majica + jakna s resama + čizme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ing (@lisaingmarinelli)

Iako su čizme zimsko/jesenski komad, one su mogu dobro i pametno iskombinirati na proljeće. Uske traperice u kombinaciji s njima i jaknom s resama savršeno odražavaju trenutno popularnu western estetiku, pa je ova kombinacija apsolutni pogodak!

Mango uske traperice
Promo

Mango uske traperice

Next top
Promo

Next top

Pull&Bear čizme
Promo

Pull&Bear čizme

Zara jakna sa resama
Promo

Zara jakna sa resama

LOOK 3: Uske traperice + košulja + sako + tenisice + neutralna torbica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah (@cocobeautea)

Manje je više, a to definitivno dokazuje ova jednostavna, a chic kombinacija idealna za posao ili svakodnevno lutanje po gradu. Kada su uske traperice u pitanju onda uvijek savjetujemo oversized sako jer im daje potreban kontrast, pa tako cijeli look izgleda suvremenije i stylish.

Zara košulja
Promo

Zara košulja

Mango torbica
Promo

Mango torbica

Zara sako
Promo

Zara sako

Levis traperice
Promo

Levis traperice

Next tenisice
Promo

Next tenisice

 

 

 

Moda