Adventski kalendari
l'occitane //

Adventski kalendari

L'Occitane adventski kalendar ove godine vodi vas na nezaboravno putovanje kroz vrijeme i prostor – svaki dan bliže Božiću, svaki korak dublje u srce Provanse. Osmišljen poput elegantnog kovčega, kalendar poziva na avanturu, otvarajući vrata u svijet mirisa i ljepote. Svaki od 24 pretinca simbolizira stanicu na putovanju kroz Provansu – od omiljenih krema za ruke do raskošnih ulja za tijelo, svaki proizvod je poput suvenira koji vas vodi korak bliže konačnoj destinaciji – Božiću. Povedite svoje tijelo i um na mirisno putovanje iz dana u dan i uživajte u luksuzu kakvog zaslužujete. Ove godine u L'Occitane ponudi pronađite Premium i Klasični adventski kalendar.

Premium Adventski kalendar 2024

Učinite odbrojavanje do Božića posebnim uz Premium Adventski kalendar 2024, koji sadrži najbolje od L’OCCITANE premium proizvoda, uključujući L'Occitane bestselere i mnoštvo novih, ugodnih iznenađenja.

Premium adventski kalendar
l'occitane //

Premium adventski kalendar

Kalendar je ukrašen prekrasnim uzorcima Toile de Jouy – tradicionalnog francuskog stila ilustracije, a inovativni dizajn otkriva različite numerirane pretince, dodajući razigrani element vašem svakodnevnom odbrojavanju.

Premium adventski kalendar
l'occitane //

Premium adventski kalendar

Bilo da ste već upoznati s L’Occitaneovim provansalskim užicima ili želite otkriti sve što L'Occitane nudi, ovaj kalendar je savršen način da uživate u omiljenim klasicima i otkrijete nove favorite.

Klasični Adventski kalendar 2024

Ako više volite klasiku i jednostavnost dizajna, onda je ovaj kalendar pravi izbor za vas. Ovaj adventski kalendar donosi L'Occitaneove najpopularnije proizvode za njegu tijela, kose i kože. 24 dana posvećena uživanju i opuštanju – može li bolje od toga?

Adventski kalendar
l'occitane //

Adventski kalendar

Izrađen od recikliranog kartona, kalendar je ukrašen predivnim uzorcima Toile de Jouy – bogatog raskošnim detaljima, gdje vlak prolazi kroz citrusne pejzaže i čarobnu Provansu. I u samom dizajnu, L'Occitane se poigrao s idejom putovanja, neočekivanih izazova i mirisa koji nas prate dok putujemo.

adventski kalendar
l'occitane //

adventski kalendar

Što s kalendarom nakon blagdana?

L’OCCITANE je osmislio adventske kalendare s namjerom da im pružite drugi život. Nakon blagdana, zašto ga ne biste iskoristili za spremanje nakita ili kao kutijicu za dječje igračke i bojice? Udahnite mu novi život i neka postane dio vaše svakodnevice.

Adventski kalendari
l'occitane //

Adventski kalendari

L'Occitane adventske kalendare potražite u svim L'Occitane trgovinama i na webu od 18. 10. 2024.

Ljepota