Jelena Veljača i Juraj zigman
Foto: Zvonimir Ferina //

Jelena Veljača i Juraj zigman

Juraj Zigman, jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera suvremenog doba, je jučer u Rijeci održao svoju dugo očekivanu reviju za domaću publiku. Dizajner, čije su kreacije zabljesnule na eminentnim dodjelama nagrada kao što su Grammy, MTV i Brit Awards, a ekstravagantne kostime na svojim su turnejama nosile najveće glazbene dive poput Beyoncé, Nicki Minaj, Mary J. Blige, Christine Aguilere i Nelly Furtado, u Rijeci je predstavio svoju najveću kolekciju dosad, a pratila ju je i impresivna scenografija. Po svojoj vječnoj mantri "dress to impress", kojom od svojih početaka 2008. godine prošiva sve što radi, Zigman je na pisti predstavio modnu priču sačinjenu od zadivljujućeg broja modela među kojima će glavnu riječ voditi haljine u pregršt različitih dužina, boja i silueta, s precizno razrađenim detaljima u koje su utkane stotine sati ručnog rada.

Upravo smo zbog toga na prošlom izdanju ELLE Style Awards našem najpopularnijem dizajneru uručili nagradu za Najboljeg modnog dizajnera u kategoriji Show. Nagrada je to koja prepoznaje vještinu, estetiku i glamur koji krasi sve domaće i svjetske crvene tepihe, te rad koji se pojavljuje na sve većim zvijezdama. Zigman zbog obaveza nije mogao prisustvovati našoj ceremoniji dodijela nagrada, pa smo stoga jedva dočekali da se konačno pronađe u njegovim rukama. Nagradu mu je uručila naša glavna urednica, Jelena Veljača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

U "zigmanovskom" stilu, bila je to još jedna spektakularna modna predstava koja će se publici urezati duboko u sjećanje.

Moda