Instagram @phoebesummernails
//

Instagram @phoebesummernails

Jeste li zaista bili na moru ako niste imali plavu manikuru? Kada pomislimo na pravu ljetnu boju prva koja nam padne na pamet je- plava. Osim što nas podsjeća na morske dubine, savršeno izgleda na preplanulom tenu. Idealan je izbor za sve one koji vole eksperimentirati s različitim bojama manikure, a ne morate se ograničavati na samo jednoj nijansi. Dobrodošla su kombiniranja više nijansi plave i nail art koji će dodatno oplemeniti manikuru. 

Bez obzira planirate li odlazak na more za godišnji odmor ili vam je za sada u planu ostati na vrućim gradskim asfaltima, jedno je sigurno- manikura će itekako utjecati na raspoloženje. Ukoliko ste već zakazali odlazak u salon za nokte te vam je potrebna inspiracija za savršenu ljetnu manikuru, izdvojili smo nekoliko ideja gdje je u fokusu plava boja!

Plavi french 

Nezaobilazni klasik ovog puta dobiva ljetnu varijantu gdje je u pitanju plava boja. Ova manikura idealan je izbor za sve koji nisu ljubitelji plave boje i upečatljivih manikura, a žele doživjeti dašak ljeta na noktima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

Nebesko plava

Postoji li bolja nijansa plave koja je stvorena za ljetne mjesece i uživanje na plaži od nebesko plave? Neodoljivo podsjeća na baby blue nijansu te je savršen izbor ukoliko ciljate na malo neutralniju manikuru ovog ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Kraljevsko plava 

Još jedan nezaobilazni odabir kada su plave nijanse u pitanju je kraljevsko plava nijansa. Obožavati će ju ljubitelji tamnijih manikura pa je ovo odlična alternativa za ljetnu varijantu tamnije manikure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails)

Plavi nail art

Ako volite upečatljive manikure i zanimljive dizajne za ovo ljeto neka vam inspiracija budu plavi nail art. Pustite mašti na volju i poigrajte se s oblicima i motivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

Plavi ombre

Ukoliko želite posebne nokte neka izbor padne na ombre. Nude baza za ove nokte je must pa će ovu manikuru obožavati i zaljubljenici elegantnih nude noktiju, a plavi ombre dati će ljetni twist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

Ljepota