Launchmetrics //

Dukserica, nekada rezervirana isključivo za sportske aktivnosti i ležerne trenutke, postala je jedan od najvažnijih komada u svakodnevnoj garderobi. Ove jeseni, udobnost ostaje u fokusu, ali s dozom stila i sofisticiranosti, a to postižemo kombiniranjem dukserica s elegantnim komadima koji nude bezbroj mogućnosti za stylish i chic lookove. Evo nekoliko ideja: 

1. Oversized dukserice i midi suknje 

Jedna od najpopularnijih kombinacija ove sezone uključuje oversized duksericu i midi suknju. Ova neočekivana kombinacija spaja ležernost i ženstvenost, a može se nositi u gotovo svim prilikama. Bilo da se odlučite za suknju s printom ili jednobojnu, oversized dukserica će dodati savršeni kontrast i stvoriti chic, ali opušten look. Dodajte ovom izgledu i čizme na petu ili kožne gležnjače.

Launchmetrics //
Launchmetrics //

2. Monokromatski look 

Monokromatski outfit s duksericom je jednostavan, ali moćan. Odaberite duksericu i donji dio u istoj nijansi te minimalistički nakit i tenisice za savršeni završni touch.

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

3. Dukserice s oversized kaputima 

Za hladnije jesenske dane, oversized kaput i dukserica su savršen spoj. Kombinirajte neutralne tonove ili se igrajte s kontrastnim bojama kako biste dodali dinamiku vašem izgledu. 

Launchmetrics //

4. Dukserice i kožne hlače 

Kožne hlače su jedan od ključnih komada ove jeseni, a u kombinaciji s duksericom stvaraju pravi statement look. Ovaj edgy i urbani outfit idealan je za večernje izlaske ili casual poslovne sastanke, a naš favorit su bordo kožne hlače i siva dukserica u kombinaciji s vrećastom predimenzioniranom torbom i mokasinkama. 

Launchmetrics //
Moda