Klorane
//

Klorane

U svoju ljetnu rutinu uvedite Klorane liniju s jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka za zaštitu i obnovu kose – ORGANSKI TAMANU i TAHITIJSKO MONOI ULJE – aktivni sastojci poznati po svojim zaštitnim i obnavljajućim svojstvima za kožu i kosu. 

Kako biste zaštitili svoju kosu i vlasište tijekom ljetnih mjeseci, važno je slijediti 6 koraka:

1. Izbjegavajte agresivne tretmane poput bojenja i posvjetljivanja.

2. Prije ljetovanja ošišajte ispucale vrhove i nosite šešir kako biste smanjili izlaganje UV zrakama.

3. Prije kupanja u moru ili bazenu, nanesite kremu, regenerator ili ulje na kosu kako biste stvorili zaštitni sloj. Tako zaštićena kosa bit će manje osjetljiva na klor i sol.

4. Nakon kupanja, temeljito isperite kosu i nahranite je maskama i serumima.

5. Tijekom ljeta koristite blage šampone bez sulfata i parabena kako biste očuvali njenu prirodnu ljepotu. 

6. Zaštitite svoju kosu od štetnih utjecaja sunca i uživajte u zdravoj, sjajnoj kosi cijelo ljeto

PRIJE – TIJEKOM – POSLIJE izlaganja

Linija KLORANE ORGANSKI TAMANU i TAHITIJSKO MONOI ULJE osigurava hranjivu obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru. Šampon iz linije – čisti i obnavlja kosu, sprječava isušivanje uzrokovano UV zrakama i ostavlja kosu mekom, za dvostruku zaštitu kose, iznutra i izvana. Nakon šampona rutinu njege dopunite Klorane balzamom Tamanu i Monoi koji će omogućiti lako raščešljavanje i mekan, prirodan i sjajan završetak. Sadrže snažno hidracijsko sredstvo za obnavljanje suhe i oštećene kose. 

KLORANE ŠAMPON S ORGANSKIM TAMANUOM I MONOIEM - čisti i obnavlja kosu, sprječava isušivanje uzrokovano UV zrakama i ostavlja kosu mekom. Sadrži čak 83 % sastojaka prirodnog podrijetla te 0 % sulfatnih surfaktanata, silikona i mineralnih ulja.

KLORANE BALZAM S ORGANSKIM TAMANUOM I MONOIEM - razmrsuje i obnavlja kosu. Dvostruka zaštita kose, iznutra i izvana, dubinski ju hrani i obnavlja vlasi kose. Sadrži čak 96 % sastojaka prirodnog podrijetla te 0 % silikona i mineralnih ulja.

Pratite ove jednostavne savjete i vaša kosa će vam biti zahvalna, jer zdrava kosa je lijepa kosa.

KLORANE šampone inače možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online na Klorane web ljekarna. 

Ljepota