Pantene
//

Pantene

Pantene još jednom predstavlja revolucionarnu inovaciju koja će dubinski oštećenu kosu regenerirati do 100% i to bez skupih i mnogima nedostupnih frizerskih tretmana. Nova Panteneova kolekcija Molecular Bond Repair s perlicama Pro-V Nutri započinje zlatno doba obnove kose. Linija je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja Panteneovih stručnjaka i djeluje na molekularnoj razini kako bi ojačala peptidne veze između vlasi. Jedino djelovanjem iznutra, jačanjem unutarnje strukture vlasi, postiže se regeneracija koja poništava čak i dugotrajno oštećenje kose. Uz Pantene Molecular Bond Repair kosa opet izgleda kao da je živa! 

Milijuni hranjivih tvari pri svakoj upotrebi

Posebnost linije Pantene Molecular Bond Repair je u dobro poznatoj Panteneovoj formuli koja je ovoga puta obogaćena perlicama Pantene Pro-V Nutri. Svaki proizvod iz nove linije sadrži 5000 koncentriranih regenerativnih nutritivnih perlica koje se u potpunosti otapaju i otpuštaju milijune hranjivih tvari pri svakoj upotrebi. Regeneracija kose na molekularnoj razini je revolucionarna inovacija i još jednom Pantene svrstava u sam vrh brendova za njegu kose. 

Još jedna posebnost ove linije je balzam za kosu koji se ne mora ispirati što doprinosi ne samo revolucionarnoj regeneraciji kose, nego i jednostavnosti korištenja. Nakon pranja balzam se nanese na mokru kosu i može se isprati, ali za intenzivnije djelovanje može i ostati na kosi pri čemu je ne masti, nego joj daje dodatan sjaj i mekoću. 

Za još jače djelovanje Pantene predstavlja i novi intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair koji je namijenjen ekstremnim oštećenjima kose uzrokovanim izbjeljivanjem, keratinskim tretmanima, trajnom i bojanjem. Ovaj proizvod pruža regeneraciju veza u vlasima kose na molekularnoj razini pri čemu kosa odiše životom već nakon prvog korištenja. 

Linija Pantene Molecular Bond Repair

Intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair

Regenerira kosu na molekularnoj razini

Kao najkoncentriraniji i najmoćniji proizvod u ovoj liniji, s formulom koja sadrži više od 5000 perlica Pantene Pro-V Nutri, ovaj tretman za dubinsku njegu obnavlja hidrofobne i štiti kovalentne veze. Dovoljno ga je ostaviti na mokroj kosi samo 3 minute kako bi njegovo dubinsko molekularno djelovanje postalo vidljivo i na površini kose.

Šampon Pantene Molecular Bond Repair

Štiti kosu na molekularnoj razini

S najvećom Panteneovom koncentracijom nutrijenata Pro-V, ova formula čisti i štiti kosu na molekularnoj razini, za kosu koja je toliko vidljivo zdravija i regenerirana, da imate osjećaj da je doista živa.

Balzam Pantene Molecular Bond Repair

Jača kosu na molekularnoj razini

Ovaj višenamjenski balzam obogaćuje i jača kosu zahvaljujući naprednoj tehnologiji. Možete ga isprati ili ostaviti na kosi. Popravljajući oštećenja kose na molekularnoj razini, ovaj balzam obnavlja kosu pri svakoj upotrebi.

Panteneovi stručnjaci znaju da su vrijeme i novac dragocjeni i zato je korištenje linije Pantene Molecular Bond Repair ujedno i jednostavna rutina njege kose kod kuće. Regeneracije kose uključuje korištenje šampona po potrebi, balzama prilikom svakog pranja, a intenzivni balzam Pantene Molecular Bond Repair se koristi najprije jednom tjedno, a onda se može koristiti sve rjeđe, odnosno samo jednom mjesečno jer će kosa već nakon nekoliko korištenja biti do 100% regenerirana.

Kupce u trgovinama dm-drogerie markta 1. lipnja do 15. lipnja očekuje posebna pogodnost za Pantene Molecular Bond Repair liniju, odnosno akcija 2+1 gratis. Za kosu koja opet izgleda kao da je živa!

Ljepota