Launchmetrics //

Boja čokolade donosi onu savršenu ravnotežu između neutralnosti i luksuza. Nijansa koja nije previše tamna kao crna, ni presvijetla kao bež, a opet se idealno uklapa u jesenski spektar boja. Kožni baloner u čokoladnoj boji apsolutni je hit ove jeseni, ali i investicija koja traje godinama.

Launchmetrics //

Investicija koja se isplati

Iako je dobar kožni baloner na nešto skupljoj strani, u njega vrijedi uložiti novac iz više razloga. Prvo, radi se o bezvremenskom komadu koji ne izlazi iz mode. Bez obzira na modne trendove koji se izmjenjuju svake sezone, kožni baloner ostaje konstantno relevantan, a njegova univerzalna silueta prilagođava se raznim stilovima neovisno o prilikama. Uz to, boja čokolade se lako uklapa uz različite outfite, od monokromatskih kombinacija u smeđim i zemljanim tonovima, do kontrastnih stylinga s jarkim bojama poput narančaste, crvene ili plave. 

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

Ove sezone, mnogi dizajneri odlučili su se za mekšu, glatku kožu koja prati siluetu tijela, ali i dalje zadržava strukturu klasičnog balonera. Tako high-street brendovi poput Zare i Mango nude kvalitetne opcije po pristupačnim cijenama, dok luksuzni brendovi poput Max Mare i Burberryja imaju nešto sofisticiranije verzije s naglaskom na vrhunsku izradu.

Ako još niste dodali ovaj statement komad u svoju garderobu, sada je pravo vrijeme da prigrlite luksuz i toplinu koju donosi čokoladna nijansa u kombinaciji s kvalitetnom kožom, a mi u nastavku izdvajamo nekoliko naših ovosezonskih favorita. 

Elle Izbor

baloner 8,99 eur
reserved //

baloner 8,99 eur

EDITED baloner 169 eur
about you //

EDITED baloner 169 eur

Moda