Lindsay Lohan
instagram @LindsayLohan //

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, svima nam poznata kao jedna od najkontroverznijih glumica našeg doba, se vraća u velikom stilu. Lohan je kroz posljednje dvije godine iznova došla do kultnog statusa, ovog puta za Gen Z i mlađe generacije koji ju vide kao glavnu stilsku inspiraciju pri kopiranju aktualnih Y2K i boho stilova. Ipak, Lohan je danas daleko od svoje kontroverzne prošlosti, ali je i dalje zadržala neosporno snažnu auru.

Lohan je blistala tijekom cijelog modnog mjeseca, te nas je njena istovremeno minimalistička i glamurozna kombinacija na Michael Kors reviji u New Yorku pozitivno iznenadila.

Lindsay Lohan na Michael Kors reviji
launchmetrics //

Lindsay Lohan na Michael Kors reviji

Lohan je svoj veliki stilski povratak potvrdila na nedavnoj Balenciaga reviji, gdje se s punim pravom pronašla u prvom redu. Lohan nas je oduševila u dugoj i blistavoj crnoj haljini bez rukava koju je kombinirala s predimenzioniranim kožnim kaputom. Duga kosa u visokom repu se savršeno uklopila u njenu kombinaciju, kao i minimalistička šminka s malo jačim rumenilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Pariška couture kuća i Lohan imaju dugu povijest, a redovno se zaboravlja kako je upravo ona bila među prvima koji su nosili Balenciaga City torbicu davne 2001. godine. Glumicu se redovno viđalo s Balenciaga City, od ležernog izlaska u grad, pa sve do filmskih premijera. Naravno, Lohan nije bila jedina it-djevojka koja je popularizirala sada već legendarnu torbicu. Kate Moss, Mary Kate i Ashley Olsen, te Nicole Richie su također bile velike obožavateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glamily (@glamilyofficial)

Legenda kaže kako je Nicholas Ghesquiere, tadašnji kreativni direktor Balenciage, poslao ovu torbicu svojim prijateljicama i it djevojkama tog doba nakon što su njen dizajn odbili vlasnici kuće. Nakon što je torbica viđena nekoliko puta na Lindsay i ostalima, Balenciaga ju je bila doslovno natjerana proizvesti zbog ogromnog broja upita njihovih stalnih klijenata. Torbica postoji i dan danas, te je pomalo ironično što je na reviju došla bez nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Sigurni smo kako će se Lohan pojaviti i na tjednu visoke mode početkom iduće godine, a u međuvremeno ćemo pažljivo pratiti njen novu i apsolutno neodoljivu stilsku evoluciju.

Moda