Instagram
@leoniehanne //

Instagram

Obožavamo lakirane torbice koje dodaju sjaj našim kombinacijama. Karakterizira ih sjajna površina koja privlači pažnju a dolaze u raznim oblicima i bojama. Iako su neki mišljenja da su lakirane torbe više zimske, mi mislimo da mogu biti veliki hit i ljeti. Završni lakirani sjaj odiše elegancijom, a lako se kombiniraju na dnevne ali i na večernje kombinacije, dodajući dašak sofisticiranosti i glamura. Kolekcije su prepune zanimljivih modela i oblika kao i upečatljivih nijansi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ako ste ovoga ljeta odlučili imati neku lakiranu torbicu u svojoj kolekciji - odabir nije lak, zato smo za vas nastavku pronašli tri kultna modela u zanimljivim bojama, koje čekaju mjesto u našem ormaru za topliju sezonu.

Velika torba 

Velike ručne torbe su cool komad sezone, a pogotovo u ovoj it boji koja krade pozornost i mami poglede. Ova bordo nijansa je obilježila prošlu zimsku sezonu, još od Gucci Ancora kolekcije, a sigurni smo da će i u ljetnoj sezoni biti pravi hit. Tijekom dana imamo mnogo obaveza te radi toga nosimo puno stvari sa sobom – zato je ova je praktična i prostrana torba savršena za svakodnevne kombinacije. Volimo ih zbog njihove funkcionalnosti - u nju možete nakrcati apsolutno sve što vam je potrebno, jedini je minus nepraktičnost jer ju nosite ispod ruke.

Ručna torbica

Ovaj model je jedan klasik, praktična dnevna torba koju lako kombiniramo jer ne odskače previše svojim oblikom. Nekima je ovaj handle bag možda dosadan model, no uvijek možete odabrati dnevnu torbu u neočekivanoj boji, koja će podignuti vašu kombinaciju. Dolaskom ljeta, izbjegavajte uobičajene bež, smeđe i crne boje te umjesto toga, odaberite nešto svježije i proljetnije. Luksuzni dizajneri su lakirane torbe s lakoćom uključili i u proljetne kolekcije, ističući nove nijanse. Nakon što smo se zaljubili u Jackie u bordo nijansi, sljedeća na wish listi je upravo ova ljetna ružičasta boja.

Clutch torbica

Među lakiranim torbama, našli smo jednu koju ćete nositi navečer i za najposebnije prilike. Riječ je o Jacquemus clutch torbici većih dimenzija koja svojom kombinacijom metalik srebrne i zlatne na asimetričnim krajevima, postaje savršen modni dodatak za svaku elegantnu haljinu, bilo crnu ili u nekoj kontrastnoj nijansi. Ovo je model torbe koji nikada neće izaći iz mode a ovaj clutch kombinira zlatnu i srebrnu tako da ćete ga moći uklopiti u razne kombinacije, kao i podići jednostavne monokromatske.

Moda