barun party
//

Autori fotografija: Bruno Gečić i Tomislav Sporiš

Kompleksan i misteriozan, poput mitova koji prate Baruna Trenka, legendarnog slavonskog vojskovođe, umjetnika, ljubavnika i avanturista, ovaj biljni liker zavodi svojim intenzivnim aromama pelina, anisa i komorača. Snažan karakter dokazuje kompleksna receptura s više od 40 biljaka koje mu daju jedinstven okus, nepromijenjen čak i kad mu dodate kocku leda.

Barun Party
//

Barun Party

Pod motom 'Legenda ostaje legenda' Barun se predstavio novoj generaciji hedonista na velikom tulumu u Zagrebu uz nezaboravne hitove Vesne Pisarović.

Na rebrandingu Baruna u Alci Zagreb intenzivno se radilo posljednje dvije godine

'Ovo je samo prvi korak u našoj misiji da Barun postane sinonim za vrhunske biljne likere ne samo na domaćem, već i međunarodnom tržištu. Novi vizualni identitet Baruna prilagođen je suvremenom potrošaču koji traži spoj autentičnosti i modernog stila, a naša je prednost nepromijenjena, vrhunska kvaliteta. Ponosni smo na Barun i imamo velike planove za njega. Vjerujemo da će i potrošači to prepoznati', rekao je Marko Markota, menadžer iz Alce Zagreb koji je vodio rebranding Baruna.

barun party
//

barun party

Bez umjetnih bojila i uz ekskluzivno visoku kvalitetu sastojaka, Barun je idealan kao samostalno piće, ali i pogodan kao sastojak inovativnih koktela, u kojima su uživali posjetitelji velikog Barunovog partyja.

Lifestyle