Dedalo
Pianca //

Dedalo

Inspiriran jednostavnim, elegantnim oblikom cilindra, ovaj komad namještaja nudi profinjen izgled sa zaobljenim rubovima i skladnim proporcijama. Na fotografiji se Dedalo nalazi u sofisticiranom interijeru, gdje njegov elegantan tamnozeleni ton u kontrastu s toplim drvenim podom i svijetlim zidovima stvara smirujuću atmosferu. Njegovi zakrivljeni krajevi povezani su tankim stražnjim panelom, a integrirane ručke diskretno naglašavaju prednji dio.

Dedalo
Pianca //

Dedalo

Luciano Marson, poznat po svom inovativnom pristupu dizajnu, u svojim radovima teži stvaranju predmeta koji nisu samo estetski dojmljivi, već i funkcionalno prilagodljivi. Marson često koristi čiste linije i pažljivo odabrane materijale kako bi postigao bezvremensku eleganciju. Kod Dedala, ta se filozofija posebno očituje kroz prilagodljive unutarnje prostore, bez vertikalnih pregrada, koji omogućuju personalizaciju prema potrebama korisnika. Unutrašnjost se može organizirati s fiksnim policama, ladicama, preklopnim modulima i bar elementima, pružajući fleksibilnost u skladištenju i organizaciji.

Dedalo
Pianca //

Dedalo

Marsonova posvećenost detaljima vidi se i kroz opcionalnu unutarnju rasvjetu Dedalo ormarića, koja diskretno naglašava njegove konture i geometriju, stvarajući poseban vizualni dojam u večernjim satima. Ovaj samostojeći komad namještaja dostupan je u različitim završnim obradama, prilagođavajući se svakom prostoru i estetskoj viziji vlasnika. Harmonija oblika, funkcionalnosti i materijala čini Dedalo savršenim izborom za suvremene interijere koji cijene jednostavnost i suptilnu eleganciju.

Lifestyle