Emily Ratajkowski
profimedia //

Emily Ratajkowski

Filmski festival u Veneciji je jedan od najboljih crvenih tepiha godine, barem dok se čekaju Oscari i ostatak nadolazeće sezone nagrada. Upravo se na tom tepihu od prvog dana mogu vidjeti odlične couture i custom modne kombinacije, a nas najviše veseli vidjeti rijetke vintage komade. Upravo jedan takav se pojavio na Emily Ratajkowski.

Emily se pojavila u zelenoj Gucci haljini čija boja neodoljivo podsjeća na naslovnicu hit albuma Charli xcx, a ovu boju svakako nismo mogli izbjeći ovog ljeta. Arhivsku haljinu iz kolekcije za jesen 2004. potpisuje neponovljivi Tom Ford koji je bio poznat po prvom pozicioniranju Guccija kao senzualnog i poželjnog, Halston-esque brenda. Nije ni čudo što je upravo njegovoj eri posvećena čitava prostorija u Gucci Garden muzeju u Firenci.

Najbolji dio ove haljine su svakako satenske rese koje su se efektno kretale dok je pozirala na crvenom tepihu. Emily je naša vječna stilska inspiracija i omiljena it-djevojka, a nadamo se vidjeti još koje njeno izdanje na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji!

Moda