Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Glumica i redateljica svečano je stigla na 81. Filmski festival u Veneciji ranije ovog tjedna, a ovog četvrtka je započela svoje dugo očekivano pojavljivanje na crvenim tepisima za svoj nadolazeći film Maria, biografsku dramu o opernoj divi Mariji Callas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolie)

Jolie je u Palazzo del Cinema stigla u čokoladno smeđoj haljini od šifona. Lepršavi komad bez rukava koji potpisuje Anthony Vaccarello iz Saint Laurenta ima duboki dekolte i opušteni steznik ukrašen dijamantnim izvezom. Jolie je elegantnu i minimalističku kombinaciju dopunila samo četvrtastim dijamantnim prstenom, a šminku dana je bojom uskladila s haljinom.

Jolie se kasnije pojavila u klasičnoj crnoj haljini svog vlastitog brenda Atelier Jolie. Brend je počeo kao modna suradnja s Gabrielom Hearst koja je u to doba još uvijek bila kreativna direktorica kuće Chloé, no Angelina je kasnije odlučila sama nastaviti svoj modni projekt. Minimalističku haljinu je uparila s Cartier brošem, upečatljivim kockastim naočalama i crnim salonkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashion blog (@nyfashion_blog)

Ipak, veliki povratak filmske dive koja utjelovljuje opernu divu u filmu (koji će vrlo vjerojatno biti nominiran za Oscara) nije bolje mogla ispratiti couture kreacija australske dizajnerice Tamare Ralph. Haljina u stilu zlatnog doba Hollywooda je uparena s kratkim, krznenim ogrtačem kojim nas je zaista vratila u neka minula vremena visokooktanskog glamura filmskih diva poput Mae West i Marilyn Monroe. Nastavila je sa zlatnim detaljima s pletenom zlatnom narukvicom i prstenom, kao i s nekoliko malih zlatnih i dijamantnih naušnica.

Izuzetno nas veseli veliki filmski, ali i modni povratak jedne od najtalentiranijih i najljepših glumica našeg vremena, te smo itekako spremni na sezonu nagrada kojom će Jolie definitivno dominirati bez konkurencije.

Moda