Elodie
Profimedia //

Elodie

Simon Porte Jacquemus jučer je obilježio 15. godinu postojanja svoje modne kuće spektakularnom revijom na bajkovitom Capriju koja nas je kroz dizajnerov prepoznatljivi spoj francuske elegancije i mediteranskog šarma, službeno uvela u ljeto.

Među gostima na reviji su se pronašla mnoga lica iz svijeta slavnih, uključujući i Dua Lipu koja je večer prije same revije nastupala u Puli, Gwyneth Paltrow, Jennie Kim koja je ujedno i hodala u ovoj reviji i mnogi drugi. Ipak, među njima nas je najviše zadivila Elodie, talijanska pjevačica i europska pop ikona nove generacije koja je otprije poznata svijetu talijanske mode i šire. Osim što se može pohvaliti prijateljevanjem s Dua Lipom, Pierpaolom Picciolijem i Donatellom Versace, Elodie već godinama niže glazbene uspjehe koje ponekad možemo čuti na našim radijskim stanicama i top listama. Tri puta se natjecala na Festival di Sanremu s pjesmama koje su potom postali veliki hitovi na europskoj razini, a ističe se i redovnim suradnjama s eurovizijskim zvijezdama poput Marca Mengonija i Mahmooda.

Elodie se na Jacquemusovoj reviji pronašla tik do Dua Lipe. Kao i ostatak uzvanika, Elodie je nosila total Jacquemus look, no našla se među onim sretnicima koji su na reviju nosili custom made komade dizajnera koje do sada nismo imali prilike vidjeti. Njena haljina se na prvi pogled može protumačiti kao lagani pareo za plažu koji je pjevačica kombinirala s parom sandala ukrašenih zlatnim lančićem. Pravi wow efekt ove kombinacije leži u novim drvenim naušnicama koje potpisuje Jacquemus, a ova kombinacija nas je odmah podsjetila na legendarnu Joséphine Baker.

Veselimo se njenim budućim modnim izdanjima, ali i kostimima na njenoj narednoj turneji koje će sigurno potpisivati neki poznati dizajner - možda čak i sam Jacquemus!

Moda