Law Roach
Instagram //

Law Roach

Zendaya i njen stilist, Law Roach, poznati su po svojim hrabrim modnim odabirima koji uvijek privlače pažnju, no njihov najnoviji look izazvao je podijeljena mišljenja među. obožavateljima. U nizu fotografija i videa koje je Roach podijelio na svom Instagramu, Zendaya je nosila vintage bijeli kombinezon ukrašen plavim, zelenim, crnim, žutim i crvenim kružnim obrubima, što je odraz legendarnih olimpijskih krugova. Komplet je upotpunjen punđom i tenisicama On Cloud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Law Roach (@luxurylaw)

Ovaj outfit je dio kolekcije Sportacus iz 2008. godine Jean-Charlesa de Castelbajaca, koja je prvotno prikazana na Tjednu mode u Parizu, a uzimanje arhivskih komada nešto je po čemu su Zendaya i Law Roach i inače poznati. Međutim, nisu baš svi oduševljeni ovim predoslovnim odabirom. Ovaj outfit potaknuo je širu raspravu o rizicima i nagradama avangardne mode kao i o ravnoteži između kreativnosti i nosivosti u visokoj modi.

Kako god, bilo je tu i pozitivnih komentara koji su ipak shvatili širu sliku i namjernu doslovnu povezanost s Olimpijskim igrama koju je Zendaya uspjela prenijeti. Samo nekoliko dana prije ovog događaja, na Prelude zabavi u Parizu, Zendaya je zablistala u dugoj crnoj Louis Vuitton haljini za koju nitko nije uspio pronaći nijednu kritiku, pa tako Zendaya ostaje ikona suvremene mode i još jednom je naš najbolji look tjedna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE UK (@elleuk)

 

 

 

Moda