Instagram
@celine //

Instagram

Da, dobro ste čuli! Vodeći se idejom sve veće potražnje za vrhunskom fitness opremom i dodacima, Celine je lansirao prvu pilates kolekciju koja zadovoljava sve potrebe ljubitelja mode i zdravog načina života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CELINE (@celine)

Izdvojeni komad kolekcije zasigurno je Celine reformer, a moramo priznati kako bismo se čak i mi na istome usudili napraviti koju vježbu. Ukrašen ikoničnim Triomphe monogramom i presvučen u luksuznu kožu, ovaj reformer utjelovljuje spoj funkcionalnosti i mode, pretvarajući sat pilatesa u potpuno luksuzno iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CELINE (@celine)

Uz reformer, nova kolekcija uključuje i niz ostalih dodataka kao što je prostirka za pilates, te utezi i girje, a svaki od njih pažljivo je dizajniran kako bi odražavao sofisticiranu estetiku brenda. Lice ove neočekivane kolekcije je Kaia Gerber, poznati model i pilates entuzijasta, što je zapravo odličan strateški potez, budući da pilates u modernoj kulturi predstavlja puno više od samog vježbanja. 

Simbolika pilatesa

Danas pilates predstavlja način života koji je često glamuriziran od strane influencera i slavnih osoba, te kao takav utjelovljuje aspiracijski spoj wellnessa i luksuza. Upravo zato je ova nova kolekcija pun pogodak za Celine koji se već neko vrijeme pokušava prilagoditi mlađoj populaciji, a pri tome zadržati svoj prepoznatljivi imidž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CELINE (@celine)

Celine tako proširuje svoj portfolio ultra-luksuznih lifestyle proizvoda, koji već uključuju predmete poput dasaka za surfanje i kutija za parfeme. Iako detalji o cijenama nove kolekcije još nisu otkriveni, već sada joj predviđamo veliku popularnost jer budimo realni, tko ne bi želio trenirati s Celine fitness opremom? Ili ako već ne trenirati, onda je barem fotografirati!

Lifestyle