Instagram
@pachaofficial //

Instagram

Dolazak ljeta označava planiranje putovanja na nove destinacije, a ako ste ljetovanje počeli planirati s društvom sigurno su vam bitne dvije stvari- putovanje i zabava. Naravno, uz dobro društvo putovanje je lakše i zabavnije, ali neke destinacije su poznate po odličnim partyima. Ako ste se ovog ljeta planirali zaputiti na europsku obalu u potrazi za najluđim partyima i dobrim provodom našli smo top destinacije koje biste trebali obići. 

Volite putovati, ali jednako toliko volite tulumariti? Spojiti ugodno s korisnim uvijek je dobra ideja, a ljeto je idealno godišnje doba za takve pothvate. Sve što je potrebno za putovanje iz snova je dobro društvo, dobra volja i organizacija i savršena destinacija na kojoj ćete naći to što tražite. Ako ste i dalje u procesu planiranja ljetnog odmora i tražite avionske karte na neku od obližnjih europskih destinacija i volite dobar party, imamo ideje za vas. Europa ima puno turističkog potencijala s kojim dolazi i razni sadržaj koji nudi turistima. Bez obzira uživate li više na visokim nadmorskim visinama okruženi domaćim životinjama u planinama ili ste više tip osobe kojoj je potrebna morska obala i puno sunčanih dana, u Europi ćete naći oboje. 

Jedna od prvih asocijacija na party destinacije u Europi su Španjolska i Italija, ali na ovom popisu je puno drugih država koje uz zanimljivu povijest i arhitekturu nude odličan noćni život koji će oduševiti svakog partyanera. Donosimo popis destinacija na koje morate otići ako želite doživjeti nezaboravni ljetni party!

Ibiza, Španjolska

Jedna od najpoznatijih destinacija u Europi kada su u pitanju partyi je Ibiza. Ibiza je postala jedna od kultnih party destinacija na kojoj se okupljaju mladi, a nije rijetki prizor zateći brojne celebritye tamo. Partyi na plaži ovdje traju sve do jutra pa se tako nudi velik broj klubova koje se mogu posjetiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pacha (@pachaofficial)

Mykonos, Grčka

Nezaobilazna party destinacija su Grčka i njeni otoci među kojima se najviše ističe Mykonos. Ako želite posjetiti destinaciju na kojoj ćete se moći dobro zabaviti Mykonos će vam upravo to ponuditi. Plešite cijelu noć u nekim od brojnih noćnih klubova među kojima se najviše istiću Cavo Paradisio, Better, Babylon i drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cavo Paradiso Club Mykonos (@cavoparadisoclub)

Ayia Napa, Cipar

Plaža Ayia Napa zapravo je ljetovalište koje se po noći pretvori u party destinaciju. Plaža se smjestila na oko 40 kilometara udaljenosti od zračne luke. Ayia Napa je poznato mjesto među partijanerima te iako nije velike površine, na plaži se nalazi čak 12 klubova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visit Cyprus (@visitcypruscom)

Palma de Mallorca, Španjolska

Jedna od najpoznatijih turističkih mjesta u Španjolskoj je Palma de Mallorca koja nudi bogat noćni život turistima. Najviše se ističe Paseo Marítimo, dio Palma de Mallorce gdje ćete naći najbolje noćne klubove. Preko dana možete šetati ili voziti bicikl uz idiličnu obalu, a kada zađe sunce grad se pretvara u party destinaciju. 

Malta

Malta je jedna od omiljenih destinacija studentske populacije zbog izrazito niskih cijena, ali i bogatog noćnog života. Malta se smjestila između Sicilije i afričke obale u srcu Sredozemnog mora. Grad koji se ističe po noćnom životu među mladima je St. Julian's gdje se cijene kreću oko 2 eura. Za sve one koji su došli razgledati arhitekturu i povijest Malte mogu posjetiti glavni grad Vallettu pa će tako Malta ponuditi ponešto za svakoga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G7 Events Malta (@g7eventsmalta)

Lifestyle