Matija Vuica
Fotografije: Mateo Mučnjak, john pavlish //

Matija Vuica

Konkurencija za svaku ovogodišnju modnu nagradu je bila velika, što nam još jednom dokazuje kako hrvatski modni dizajn živi i diše punim plućima. U kategoriji najboljeg wedding dizajnera je pobjedu odnijela Matija Vuica!

Matija Vuica
mateo mučnjak //

Matija Vuica

Matiju Vuicu su do pozornice pratile zaslužene ovacije, a nagradu su joj uručili Franka Batelić i Pedro Soltz. ''Hvala vam na nagradi. Za mene je najveća pobjeda što sam pobijedila tugu na tren i došla večeras ovdje'', rekla je Matija, što je ponovno popratio gromoglasan aplauz našeg cijelog auditorija.

matija vuica, pedro soltz i franka batelić
mateo mučnjak //

matija vuica, pedro soltz i franka batelić

pedro soltz i franka batelić
mateo mučnjak //

pedro soltz i franka batelić

Matija Vuica smatra se ključnom figurom u hrvatskoj modnoj industriji i dizajnerskoj sceni čije kreracije naglašavaju ženstvenost i individualnost. Njezine jedinstvene haljine postale su omiljeni izbor domaćih celebrity dama, a s vremenom su privukle pažnju i žena svih dobnih skupina za posebne prigode. Sanjive i nadrealne bridal komade je naš žiri itekako impresionirao, a nagrada NAJBOLJI MODNI DIZAJNER (WEDDING) powered by ZLATARNA DODIĆ je zaista otišla u dobre ruke. Matijina predanost kvaliteti i originalnosti čini je jednom od najcjenjenijih dizajnerica u Hrvatskoj, a njezina vizija o modi nastavlja inspirirati nove generacije kreativaca.

Matija Vuica
john pavlish //

Matija Vuica

Tradiciju savršenih vjenčanica i besprijekornih bridal modnih kombinacija je ove godine podržala Zlatarna Dodić, obiteljska tvrtka koja tradiciju shvaća ozbiljno i osobno. Kao i svaki cijenjeni wedding dizajner, obitelj Dodić vrednuje stručnost, preciznost, strast i kvalitetu - uz dobru dozu ljubavi. U njihov poslovni model je utkana tradicija i temeljne obiteljske vrijednosti, te pod tim geslom nakit proizvode preko 50 godina.

Matija Vuica i Filip Dodić (Zlatarna DodiĆ)
john pavlish //

Matija Vuica i Filip Dodić (Zlatarna DodiĆ)

To se preslikava i na njihovu ponudu, gdje su kao zadatak odabrali očuvati motive hrvatskog tradicijskog nakita iz svih krajeva naše države. Zlato, srebro, dijamanti i ostalo drago kamenje nije ograničeno samo na njihovu ponudu, već su u Zlatarni Dodić otvoreni za suradnje i prijedloge, te nema nakita koji njihovi vješti majstori ne mogu proizvesti.

Elle Style Awards