Ovaj specijalitet možete probati na „Fooling Around“ na Noelovoj kućici. Ova purica s mlincima rađena je na malo drugačiji način te se smatra ipak malo više od običnog obroka. Zašto nam se toliko svidjela? Spaja bogate okuse i tradiciju, a istovremeno donosi nešto novo i neodoljivo svakom zalogaju.
Krenimo s glavnim junakom ovog jela, puricom s pažljivom pripremom koja postaje sočni i aromatični dio s hrskavom kožicom koja se topi u ustima. Ružmarin kao jedan od dodataka donosi prepoznatljiv miris i okus, dok joj svinjska mast daje neponovljivu sočnost i bogatstvo okusa. Ova kombinacija jednostavno ne može biti loša. Mlinci spremani na malo drugačiji način su razlog zašto ljudi i dolaze po ovo autentično jelo. Njihova boja i hrskavost idealan su dodatak ovome jelu. Jelo se servira tako što se pečena purica rastrga s kosti u manje komade, te se miješa s reduciranom tekućinom napravljenom od prije.
Na pečeni „mlinac“ se stavlja emulzija od češnjaka, poslužuje se rastrgano meso od purice, dodaju se sjemenke šipka i tanko sjeckana ljutika te se za kraj dekorira svježe sjeckanim vlascem. Mislimo da ovo jelo definitivno asocira na blagdanska slavlja i poseban obiteljski ručak. Miris domaće kuhinje budi radost pri svakom zalogaju te osjećaj ugode koji ostaje dugo nakon što smo pojeli posljednji komad!