Sunset Soirée
A'Marie //

Sunset Soirée

Snimanje u srcu Korčule, u povijesnoj kući Foretić okruženoj bujnim vrtovima, dodatno je naglasilo magiju ove kolekcije. Vrt bogat pergolama, šetnicama i terasastom strukturom postao je idealna kulisa za SUNSET SOIRÉE kolekciju, dok je svaki kutak kuće pretvoren u platno na kojem je istaknuta profinjenost A’MARIE komada. Povijesni elementi kuće, od ručno izrađenih detalja do prirodnih materijala koji svjedoče o prošlim vremenima, savršeno su naglasili suvremeni dizajn prikazan u ovoj modnoj kampanji.

Model sa svjetskom karijerom, Sara Sorić, svojom je jednostavnom, a snažnom pojavom utjelovila duh žene koja je samouvjerena, slobodna i povezana s prirodom. Njezina prisutnost u raskošnom vrtu, okružena biljkama koje cvjetaju u punom sjaju ljeta, stvorila je prizor koji balansira između suvremenog dizajna i drevne ljepote mediteranskog pejzaža. Sara Sorić je svojom prirodnom gracioznošću savršeno utjelovila A’MARIE - ženu koja pronalazi inspiraciju u prirodnim ljepotama koje ju okružuju.

SUNSET SOIRÉE kolekcija slavi jednostavnost okupanu Glam Faktorom; ona je spoj suzdržane elegancije i odvažnog izraza. Atmosfera kolekcije utjelovljuje ležernu, minimalističku estetiku inspiriranu prostranim obalnim pejzažima, s umirujućim tonovima bež, sive i boje pijeska, te nezaobilaznom crnom i bijelom bojom. Kolekcija odiše prozračnom, minimalističkom estetikom, oživljenom tkaninama poput LENZING™ MicroModala, organskog pamuka i viskoze.

U dinamičnom svijetu mode, potražnja za visokokvalitetnim i održivim tkaninama neprestano raste. Jedna od vodećih inovacija na tom polju je LENZING™ MicroModal, vlakno koje postavlja nove standarde u udobnosti, održivosti i svestranosti, a zauzima središnje mjesto u A'MARIE Basic kolekcijama. Izrađen od celuloze bukve iz održivih šuma, ovaj materijal osigurava očuvanje prirodnih resursa kroz ekološki odgovornu proizvodnju koja minimizira otpad i energiju. Luksuzno mekan, lagan i prozračan, ovaj materijal s dodirom koji podsjeća na svilu zadržava svoj luksuzni izgled tijekom vremena. To ga čini savršenim izborom za žene koje teže beskompromisnoj udobnosti i dugovječnosti, uživajući u njemu kroz cijelu godinu.

Osnovni krojevi, jednostavni i čisti, postaju platno za ekscentrične detalje koji svaki komad podižu na novu razinu. Oversized, minimalistički modni dodaci donose sa sobom nostalgičnu privlačnost. Bez obzira na priliku, savršen su način da unesete dozu vintage glamura u svoj izgled, dok istovremeno slavite duh prošlih modnih era. Bilo da birate ženstvene mini haljine Anuk i Aki sa svojim ležernim linijama, ili se odlučite za predivnu maksi crnu haljinu Nami ili maksi haljinu Yuki, koji osiguravaju fluidnost i eleganciju u svakom pokretu, ovi komadi garantiraju besprijekoran izgled od jutra do večeri. Majica Sora, majica Zaja i tunika Yumi, svilena bluza Rei i topovi Oki donose bezbroj mogućnosti za opuštene kombinacije s vašim omiljenim suknjama, hlačama i nezaobilaznim Jen trapericama izrađenim od mekanog, organskog pamuka. Posebni statement komadi, poput majice Cala i mini suknje Etta, osiguravaju da budete primijećeni.

SUNSET SOIRÉE nije samo kolekcija odjeće, već poziv na životni stil koji slavi jednostavnost i eleganciju s dozom svakodnevnog glamura. Svaki komad utjelovljuje bezvremensku estetiku i ekološku odgovornost, čineći ga idealnim odabirom za ženu koja teži profinjenosti i suzdržanom luksuzu. Zakoračite u svijet SUNSET SOIRÉE kolekcije i dopustite da ljeto traje zauvijek.

Kolekcija SUNSET SOIRÉE dostupna je na A'MARIE stranici i u A'MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Moda