Elle cover photo, studio 925, model sara sorić
//

Elle cover photo, studio 925, model sara sorić

Šest istaknutih hrvatskih umjetnika, kao što su Matija Čop, fotograf Franjo Matković, profesorica Ivana Mrčela i Marina Mesar OKO, te mladi talenti poput Luise Pascu i Hane Hanak, dobili su priliku da urede editorijal posvećen svojoj viziji umjetnosti. Hana Grizelj, dobitnica Elle Style Awards za model godine 2023., bila je njihova muza. Umjetnici su ekskluzivno otvorili vrata svojih domova i ateljea kako bi objasnili svoju filozofiju stvaranja i metafizičku moć kreacije u novom broju hrvatskog Ellea. 

Osim toga, pričali su i o školovanju, preprekama, predrasudama, svojem stvaranju i kako se doista umjetnici uklapaju u „stvarni svijet“. Elle ih je pitao i može li se živjeti od umjetnosti; ali ne samo njih, već i četiri spisateljice koje - žive od pisanja. Kolumne Ivane Bodrožić, Jelene Svilar, Vedrane Klepice i Zrinke Pavlić o tome koliko je ženi teško kreirati prostor kreacije, koliko je teško izboriti se za njega, koliko je teško zadržati ga, i zadržati zdrav razum pritom, natjerat će vas i na suze i na smijeh.

Jesenski Elle i dalje je najdeblje izdanje na hrvatskom tržištu - od 260 luksuznih stranica prepunih inspirativnih priča, čak 60 stranica posvećeno je kreiranju savršenog jesenjeg trenda, a 200 stranica istražuje i sve što nas sve sprečava da budemo kreativni u svakodnevnom životu. Povratak u urede, u rutinu i u stvarnost - nije uvijek najlakši, ali Elle odabirom trendova, priča, intervjua, glazbe, događanja, kozmetike, namještaja, hrane, pokreće vašu unutarnju kreativnu silu!

Svako izdanje hrvatskog Ellea donosi pažljivo odabrane teme, modne i beauty analize, intervjue s istaknutim stručnjacima kao i ekskluzivne autorske članke, a kako ne biste propustili nijedno od četiri godišnja izdanja, pretplatiti se možete putem e-mail adrese info@elle.hr po cijeni od 27,99 Eura.

Uz svako izdanje časopisa dolazi i prigodan poklon; L'Erbolario Pistacchio parfem. Srce ovog parfema čini nota pistacija koja mu daje nepogrešivo gurmanski karakter, a savršeno se slaže s voćnim nijansama crnog ribiza, cvijeta breskve i kokosove vodice, stvarajući harmoniju koja je istovremeno osvježavajuća i senzualna. 

*Količina darova uz pretplatu je ograničena. Pretplata po promotivnoj cijeni traje godinu dana, a nakon isteka promotivnog razdoblja automatski se produljuje. 

 

 

Lifestyle