Refy
Promo //

Refy

U današnjem svijetu u kojem inovativni proizvodi kontinuirano preoblikuju naše rutine, teško je ostati vjeran samo jednoj maskari. Upravo zato smo se bacili u istraživanje i pronašli proizvod koji je nedavno privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, a riječ je o Refy Lash Sculpt maskari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli REFY (@refybeauty)

Iako je ovaj britanski brend najpoznatiji po svojim proizvodima za obrve, moramo priznat da u posljednje vrijeme imaju jako dobre opcije i za ostatak lica, pa nas sada već planetarna popularnost njihove maskare, pretežito ni ne iznenađuje.

Neobična četkica za nanošenje

Na prvi pogled, Refy Lash Sculpt maskara može djelovati zastrašujuće, posebno za one koji su skloni nezgodama s tradicionalnim četkicama za nanošenje. Zakrivljeni dizajn četkice predstavlja odstupanje od uobičajenih ravnih ili blago suženih četkica na koje smo navikli, no on je zapravo osmišljen tako da savršeno pristaje uz konturu vašeg kapka.

Ovakav dizajn omogućuje četkici da uhvati i premaže svaku trepavicu od korijena do vrha u jednom, glatkom potezu i tako pruža uredan, čist završetak koji daje trepavicama prirodno poboljšan izgled bez težine. Formula maskare nadopunjuje dizajn četkice, pa je tako unatoč svojoj postojanosti, nježna i laka za uklanjanje što je čini savršenim ljetnim odabirom.

Po našem mišljenu, maskara je itekako vrijedna 20 dolara, pa ako tražite sljedeći make-up favorit za ljeto, ovaj proizvod bi uspješno mogao popuniti tu kategoriju.

Ljepota