Instagram
@tamara //

Instagram

S dolaskom velikih vrućina i ljetnih mjeseci jedan od proizvoda koje svakodnevno koristimo su dezodoransi. Neizostavan su korak u dnevnoj rutini, a posebnu pozornost im obraćamo s početkom ljeta. Učestalo znojenje rezultira neugodnim mirisima koje svatko želi izbjeći, a uz ovih šest dezodoransa ćete to i ostvariti. 

Tijekom ljetnih mjeseci svi se pojačano znojimo te je riječ o normalnoj pojavi tijela. Međutim, kod nekih je pojačano znojenje više izraženo se šire više neugodnih mirisa. To se može odraziti na samopouzdanje osobe i spriječiti je u novim situacijama. Rješenje ovog problema je da nakon svakog korištenja odmah stavite dezodorans kako biste se što efikasnije rješili neugodnih mirisa. Redovito korištenje dezodoransa pomoći će vam da se rješite neugodnih mirisa i mirišite svježe tijekom cijelog dana, a sada u toplijim danima bitno je imati jedan sa sobom u torbi. 

Na tržištu je mnogo brendova koji u svojoj ponudi imaju dezodoranse. Postoje dezodoransi u spreju ili roll-on, a na vama je da odaberete koja formula vam više odgovara. 

Ljepota