04/11/2024 Rihanna is spotted leaving the Nice Guy Restaurant in Los Angeles. The 36 year old singer and actress rocked an all-leopard print ensemble as she stepped out to celebrate friend Melissa Forde's 38th birthday. Melissa was pictured in a long bright red gown.**VIDEO AVAILABLE**,Image: 864262609, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact The Image Direct at sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Pictured: Rihanna, Melissa Forde, Credit line: TheImageDirect.com/The Image Direct/Profimedia
Profimedia //

Rihanna

Osim svijeta glazbe i mode, Rihanna je trenutno jedno od vodećih imena i u beauty industriji. Vijest o tome da je pop ikona imenovana za zaštitno lice kultnog parfema dolazi neposredno nakon njezinog najnovijeg pothvata naziva Fenty Hair, a s obzirom na to da je već od prije poznata industriji mirisa po suradnji s Parluxom i po vlastitom Fenty parfemu, ova suradnja zapravo predstavlja skroz logičan potez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Popularnost parfema koji je od svog debija 1999. godine doživio razne reinterpretacije, uključujući verziju bez alkohola J’adore Parfum d’eau i luksuzni J’adore l’Or, iz godine i godinu ne jenjava. Toga je svjesna i Rihanna koja je za WWD izjavila: "Miris koji sam dugo znala i voljela znači mnogo ženama. Uzbuđena sam što mogu pridonijeti njegovoj ostavštini svojom vlastitom pričom, kreativnošću i ženstvenošću."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Veliki je ovo korak za brend s obzirom na to da je čak 20 godina zaštitno lice parfema bila Charlize Theron, glumica koja je krasila brojne J’adore kampanje svojom elegancijom i bezvremenskom ljepotom. Iz Diora javljaju kako će Charlize svakako ostati dio Diorove obitelj kao i jedan od zaštitnih znakova Diorovog identiteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Za nadolazeću kampanju s Rihannom zadužen je poznati fotograf Steven Klein, a kako za sada stvari stoje, ista će biti lansirana 1. rujna. Obožavatelji mirisa s nestrpljenjem iščekuju sinergiju Rihannine karizme i kultnog parfema, pa im se i mi naravno pridružujemo!

Ljepota