Launchmetrics //

Iako to ponekad zaboravimo, njega okoločnog područja jednako je važna kao i njega ostatka lica. Kako bi naš pogled i oči bile što ljepše i svježije, samo je potrebno imati nekoliko proizvoda u rotaciji, malo srtpljenja i volje za uvježbavanjem nekoliko trikova. Za lijepe oči, osim njihovog oblika i boje, veoma je važno da je koža njegovana i nahranjena, a u tome nam može pomoći okoločna krema i uređaj za zatezanje kože.

Kod odabira kreme za očiju važno nam je da bude lagana, ali i da u isto vrijeme djeluje. Kad je riječ o očima, sitne linije i bore najveći su problem koji muči žene, kao i nedostatak čvrstoće kože te podočnjaci i napuhanost. Koža područja oko očiju stari brže od ostatka lica, zbog čega možemo izgledati starije, a upravo zato joj je važno pridodavati dodatnu pozornost. Budući da područje oko očiju ima najtanju kožu s najnižom elastičnošću i vlažnosti, važno je uložiti u kremu za područje oko očiju prilagođenu rješavanju svih problema, a ovo su naši favoriti. 

Poslije kvalitetne njege slijede proizvodi koji će ljepotu naših očiju podići na višu razinu i istaknuti ih. Jedan od najvažnijih proizvoda su svakako proizvodi za obrve s obzirom na to da one mogu u potpunosti promijeniti izgled našeg lica. Uz kvalitetnu pincetu, sve što nam je još potrebno je set za laminaciju obrva i prozirni gel koji će ih držati na mjestu. A kao posljednji korak u pretvaranju očiju u našu najuočljiviju stavku na tijelu, tu su  tuš za oči i nezaobilazna maskara bez koje se osjećamo goli kao bez odjeće.

 

 

 

Elle Beauty Awards