Launchmetrics //

Cardi B je još jednom dokazala svoj neupitni osjećaj za modu na reviji Marca Jacobsa za jesen 2024. u New Yorku. Superzvijezda je napravila veličanstven ulazak u haljini od ljubičastog i žutog perja iz Marc Jacobsove kolekcije za proljeće 2020. Haljina, koja se istaknula bojama i teksturama, savršeno je dočarala njezin jedinstveni stil, spajajući zaigranost i visoku modu na način koji samo ona može.

Svoju šarenu haljinu iskombinirala je sa žutim pletenim tajicama koje su dodale zaigrani kontrast živopisnom perju. Izgled je dodatno naglasila legendarnim bijelim Kiki čizmama Marca Jacobsa, a kako bi zaokružila cijelu priču, Cardi je dodala i žute sunčane naočale.Njezina kosa bila je stilizirana u retro košnicu, dok je make-up uključivao nude ruž i odgovarajuće duge nokte u istoj nijansi, zadržavajući uravnoteženu i elegantnu estetiku.

Revija Marca Jacobsa za jesen 2024., održana u kultnoj njujorškoj javnoj knjižnici, zasigurno je bila noć za pamćenje, a njezin izgled bio je jedan od vrhunaca večeri jer je dočarao bit kreativne vizije Marca Jacobsa. Tako je njezin look dao cijelom događaju jednu novu notu i pokazao da Cardi itekako zna besprijekorno spoji različite stilove i ere. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marc Jacobs (@marcjacobs)

Kako nastavlja pomjerati granice stila, s nestrpljenjem iščekuju njezino sljedeće pojavljivanje!

Moda