weekend max mara
//

weekend max mara

Kako lijepe promjene valja i obilježiti, tako je sinoć u društvu brojnih modnih znalaca proslavljeno otvorenje nove Weekend Max Mara trgovine, ali predstavljena je i nova Signature kolekcija Weekend Max Mara za jesen/zimu 2024-25, osmišljena u suradnji s američkom glumicom Lucy Hale.

weekend max mara
//

weekend max mara

Kolekcija koja prenosi nekonvencionalni duh putovanja u divljinu savršeno se slaže s ležernim kodovima Weekend Max Mare, a raspoloženje kolekcije predstavlja skladan balans zapadnjačkog stila i urbane elegancije ne žrtvujući pritom udobnost i zaštitu koju očekujemo od zimskih odjevnih predmeta.

weekend max mara
//

weekend max mara

Voditeljica Marijana Batinić pred okupljenima je ukratko predstavila novu kolekciju koja utjelovljuje vrijednosti autentičnosti i slobodoumnosti, koje su u samoj osnovi ove kolekcije. Kombinacija američke zapadnjačke estetike i nosivih komada koji potiču samoizražavanje, rezultirala je kolekcijom u kojoj baš svatko može pronaći komad za sebe.

weekend max mara
//

weekend max mara

Resice u kaubojskom stilu ukrašavaju mekanu kožnu jaknu, a hlače od antilopa i kultne Pasticcino torbe obogaćene su pletenim ukrasima i metalnim kopčama. More trapera plavi se u izobilju širokih traperica i mini suknji ukrašenih zakovicama i izblijedjelim ili chiaroscuro efektima. Vanjski odjevni predmeti su opušteni, a uključuju jakne u stilu gauča, barn jakne, parke, Montgomery kaput i čvrstu vunenu jaknu s pletenim rukavima. Pleteni odjevni komadi pršte uzorcima ili su ukrašeni šarenim cvjetnim aplikacijama. Zimska paleta fokusira se na sive ili tamnosmeđe zemljane tonove, maslinasto zelenu i svijetloplavu.  Naravno i modni dodaci su nepogrešiv pokazatelj stila, a vintage stil kaubojskih čizama i bejzbolska kapa pridonose ritmu kolekcije. Vrlo slično, odabrani upečatljivi nakit, uključujući ogrlice, prsten i čvrstu narukvicu, izrađeni su od potamnjelog metala i naglašeni cvjetnim elementom.

weekend max mara
//

weekend max mara

Weekend Max Mara ove sezone dame vidi u oversized sakou preko majice s uzorkom V-izreza od alpake i širokim baršunastim hlačama, dugom kaputu od tvida, jakni s patentnim zatvaračem s kapuljačom od džerseja i džemperu od mekanog mohera. U novu se jesen ne može ući bez dobrog balonera, a Weekend Max Mara verzija dolazi s posebno prilagođenom podstavom. Mekana antilop predimenzionirana kožna jakna u kombinaciji s rebrastim vunenim puloverom, pamučnom košuljom od popelina i trapericama, savršeno je usklađena s kaubojskim čizmama i novom torbom Pasticcino. Parka, prepoznatljivi komad ovog brenda predstavljena je u mnogim oblicima, a sve s „pametnim“ tehnološkim detaljima koji jamče i stil i udobnost. Posljednji, ali ne i najmanje istaknuti komadi uključuju najnovije gilet izdanje klasične kožne biciklističke jakne oversized kroja i ležernu traper jaknu nalik na košulju s odgovarajućim širokim trapericama.

weekend max mara
//

weekend max mara

Hladne dane nemoguće je i zamisliti bez klasičnih kaputa i jakni, a Weekend Max Mara kolekciju već tradicionalno krasi izvanredna ponuda tih neizostavnih odjevnih predmeta koji čine okosnicu looka.  Hoće li to biti klasični model ravnog kroja, kojeg ćete moći iz ormara izvući u svakoj prilici, topla jakna ili chic blazer, od kašmira, alpake ili vune, na vama je da odlučite, jedno je sigurno, uz Weekend Max Mara kaput ili zimsku jaknu, svaki će zimski outfit izgledati besprijekorno. Bilo da ih nosite u formalnim, poslovnim prilikama, ili u slobodno vrijeme, njihova versatilnost omogućava bezbroj kombinacija, u kojima teško da ćete proći neopaženo, bez da žrtvujete udobnost.

weekend max mara
//

weekend max mara

Svima nam je trebao ovako dobar razlog za veseliti se hladnijim danima.

Moda