Foto/unsplash
//

Foto/unsplash

Ova kombinacija opuštanja i rada čini ih sretnima jer im omogućuje da uživaju u odmoru dok istovremeno nastavljaju s poslovnim obavezama. Ovi znakovi su majstori u balansiranju između opuštanja na plaži i obavljanja radnih zadataka. Oni biraju mirne odmore koji im omogućuju da leže na plaži s laptopom u ruci, kako bi mogli raditi dok uživaju u blagodatima sunčanja i tišine.

Rak 

Rakovi teško mogu zamisliti da napuste posao. Kao vodeni znak kojim vlada mjesec, usmjereni su na odnose i uvijek uzimaju u obzir potrebe drugih, često na štetu vlastitih. Mnogi vrijedni Rakovi su svjesni da im je potreban opuštajući odmor, no skloni su ga odgađati kako bi ostali pouzdani članovi svog tima. Na odmor će otići tek kada su potpuno iscrpljeni, a čak i tada se ne mogu u potpunosti opustiti. Brižni Rak će se brinuti o hrpi e-mailova koji stižu već preopterećenom kolegi ili o projektu koji zaostaje jer su 'sebično' htjeli otići na kampiranje. Umjesto da se izlože stresu zbog potpune nedostupnosti, oni će se tiho povući na odmor i ostati što korisniji iz udobnosti svoje ležaljke. 

Djevica 

Djevice imaju poteškoća s napuštanjem svoje dnevne rutine. Iako teže boljoj ravnoteži između posla i privatnog života, često se povuku kad dođe vrijeme za potpuno isključenje. Pod utjecajem Merkura, Djevice će ponijeti laptop na bazen kako bi mogle obavljati radne zadatke i kontaktirati klijente, a neće im smetati ni primiti poslovni poziv dok rade svoj najdraži hobi. Miran odmor im odgovara jer im omogućuje da ostanu produktivne, dok istovremeno uživaju u ponekoj avanturi. Možda neće biti potpuno opuštene dok piju koktele uz bazen, ali barem će znati da njihov inbox neće postati kaotičan, što im je najvažnije. Zahvaljujući njihovim izvanrednim organizacijskim vještinama, Djevice će uspješno uskladiti masaže, izlete i večere s dnevnim poslovnim obavezama.

Škorpion 

Osjetljivi Škorpioni često se dvoume prije nego što se potpuno isključe s posla. Ovaj intuitivni znak dobro razumije kako će njihovo odsustvo biti viđeno i osjeća malu krivnju zbog toga što će kolege morati preuzeti dodatne obaveze. Mnogi Škorpioni odlučit će preskočiti godišnji odmor kako bi ostali vjerni svom timu. Ova osobina dolazi iz njihove prirode, što ih čini vrlo pouzdanim i odgovornim. Ipak, kada osjete potrebu za promjenom, nisu protiv toga da rade s puta ili dok su u Airbnb-u na drugom kraju zemlje. 

 

Horoskop