washing machine
//

washing machine

Samsung ima bogatu tradiciju uvođenja smislenih inovacija s krajnjim ciljem primjene naprednih funkcija kako bi se na različite načine unaprijedila svakodnevica. I upravo zato tvrtka toliko inzistira na unaprjeđivanju svakog oblika svoje tehnologije.

Kakve su onda svakodnevne prednosti koje korisnici imaju od Samsung kućanskih uređaja? Napredne karakteristike, primjena umjetne inteligencije i SmartThings, fleksibilan dizajn i funkcije te tehnologije za bolju budućnost i izdržljivost.

Što je to što Samsung hladnjake čini jedinstvenim?

Kako je ušteda jedan od glavnih motiva kojim se kupci rukovode pri izboru kućanskih uređaja, uz AI Energy Mode može se uštedjeti i do 15 % električne energije. Pored toga, kada je riječ o dizajnu, kupci sada mogu uživati u fleksibilnom stilu i prostoru s modularnim i prilagodljivim dizajnom. Uz Samsung hladnjak ne treba brinuti o tome ima li dovoljno prostora za čuvanje hrane. Zahvaljujući SpaceMax tehnologiji moguće je skladištiti više hrane, iako je hladnjak standardnih dimenzija. A kada je riječ o vijeku trajanja hladnjaka – ono najvažnije svakako je 20-godišnja garancija na inverter kompresor.

Pri donošenju odluka o kupovini perilica rublja, korisnici trebaju postaviti pitanje - Zašto trebam izabrati Samsung perilicu rublja? Upravo sljedeći odgovori utjecat će na ovaj izbor.

Ako postoji zabrinutost oko iznosa računa za struju, uz EcoBubble tehnologiju može se uštedjeti i do 70 % električne energije. Skoro svima je savršeno čista odjeća uz zaštitu tkanine prva asocijacija na perilice rublja. Samsung perilica rublja uz pranje s mjehurićima uklanja 24 % više prljavštine, a osigurava 45,5 % bolju njegu tkanine. Također, kao i kod hladnjaka, jamstvo je jedna od ključnih prednosti pri izboru Samsung kućanskih aparata. Kao i kod hladnjaka, i perilice rublja dolaze s 20- godišnjim jamstvom na digitalni inverterski motor, dok će uz SmartThings aplikaciju svi korisnici moći iskusiti pametnije i jednostavnije pranje rublja.

 

Lifestyle